UFC

BORILAČKI TJEDAN: Adesanya i Pereira sastaju se po treći put, na KSW-u dva domaća borca

Adesanya vs. Pereira

 Ufc
Floyd Mayweather ima egzibicijski meč protiv YouTubera

Nakon slabija dva tjedna, UFC nam donosi UFC 281 priredbu koju predvode stari rivali Israel Adesanya i Alex Pereira, a na KSW-ovom eventu nastupaju čak tri hrvatska borca. Stipe Brčić u Cage Warriorsima ima novi meč, a tu je i Floyd Mayweather Jr. sa novom egzibicijom.

UFC 281 – Adesanya vs. Pereira

Event predvodi prvi MMA meč Adesanye i Pereire, ali im je ukupno treći jer su se već dva puta borili u kickboksu te je oba pute pobijedio Pereira. Osim toga, gledat ćemo okršaj u lakoj kategoriji između Dustina Poiriera i Michaela Chandlera, dok Carla Esparza brani titulu protiv Weili Zhang.

GDJE: Madison Square Garden, New York

KAD: U noći sa subote (12.11.) na nedjelju (13.11) u 2:00. Glavni dio starta oko 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 76

Odavno nije bilo više domaćih boraca na jednom KSW-ovom eventu, ali napokon se vraćaju starim navikama. Teškaš Filip Bradarić trebao je nastupati protiv Mareka Samociuka no borbu je otkazao, a vraća se i Antun Račić protiv Zurika Jojua. ‘‘Croata‘‘ Barrio se bori protiv Macieja Kazieczka, a nadamo se da će obojica podignutih ruku izaći iz kaveza. Event predvode Salahdine Parnasse i Sebastian Rajewski.

GDJE: Grodzisk Mazowiecki, Poljska

KAD: U subotu, 12.11. u 19.00h.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Cage Warriors 146

Event predvodi borba za titulu srednje kategorije između Christiana Duncana i Mariana Dimtrova, ali naš Stipe Brčić također nastupa. Inače, tražit će povratak pobjedama nakon poraza na CW 142 priredbi, a protivnik će mu biti Aaron Aby (13-5-1). Aby je na istom eventu poražen, tako da su obojica u sličnoj situaciji.

GDJE: Bec Arena, Manchester

KAD: U subotu, 12.11. u 19:00 h.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Floyd Mayweather vs. Deji Olatunji

Još jedna u nizu ekshibicija legendarnog boksača. Ovog puta mu je protivnik YouTuber Deji, koji nema niti jednu pobjedu u boksu nego samo tri poraza. Jedan od njih mu je nanio Jake Paul.

GDJE: Coca Cola Arena, Dubai

KAD: U nedjelju, 13.11. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
01. svibanj 2024 07:39