UFC

Bruno Silva odgovorio Brendanu Allenu: ‘Što se buniš, bio si i ti nerangiran do nedavno‘

Bruno Silva

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Ne zanima ga protiv koga će se boriti

Prije nekoliko dana Brendan Allen izrazio je nezadovoljstvo nakon što su ga ‘matchmakeri‘ iz UFC-a uparili s nerangiranim borcem. Bruno Silva je odlučio kako neće šutjeti po tom pitanju jer smatra da je svoju priliku zaslužio, te da su svi jednom bili nerangirani borci.

"Tko je bio Brendan Allen prije nego se borio protiv Andre Muniza? On praktički nije bio rangiran prije te borbe, nego tek nakon što je pobijedio. Ja svoje protivnike ne biram. Tražili su me da se borim protiv ‘Poatana‘ i protiv njega sam se i borio. Tražili su me da se borim protiv Brada Tavaresa, i nisam se povukao." - započeo je Bruno Silva za MMA Junkie.

Brendan Allen je upisao 11 nastupa unutar UFC organizacije, od kojih je iz njih čak devet izišao podignute ruke. Trenutno je u nizu od četiri uzastopne pobjede, od kojih je posljednja bila protiv spomenutog Andre Muniza. Bruno Silva je s druge strane svoju UFC karijeru započeo s tri uzastopne pobjede, da bi nakon toga upisao dva poraza protiv Alexa Pereire i Geralda Meerschaerta. Prije dva mjeseca se vratio na pobjedničke staze nakon što je u prvoj rundi nokautirao Brada Tavaresa.

"Borim se protiv Brendana Allena, ja ću se pojaviti. Nisam još stigao do te razine kada mogu odbijati borbe. Ne zanima me koliko su poznati moji protivnici. Meni je u cilju samo nastaviti pobjeđivati. Tko sam ja da se bunim na izbor protivnika? Nije niti on do nedavno bio rangiran, tako da što se ima buniti?" - zaključio je Bruno Silva te u stilu odgovorio svojem idućem protivniku.

Linker
17. svibanj 2024 13:55