UFC

Ciryl Gane upozorio Toma Aspinalla: ‘Oprezno s onim što želiš‘

  Ciryl Gane  

 JOEL SAGET/AFP/Profimedia
Velika imena su sada pred njim

Aspinall se sinoć vratio na pobjedničke staze nakon godinu dana pauze, a njegova žrtva ovoga puta bio je Marcin Tybura, kojeg je brzo savladao u nešto više od jedne minute. Za sjajan performans nagrađen je bonusom za izvedbu večeri od 50,000 dolara.

Nakon velike pobjede dao je intervju u Oktagonu Michaelu Bispingu te je izjavio da želi boriti se protiv pobjednika iz borbe između Ciryla Ganea i Sergeja Spivaka, te da bi nakon toga ciljao na teškaški pojas kojeg drži Jon Jones.

Gane je njegovu prozivku ozbiljno shvatio i izjavio da ga želi vidjeti u Parizu nakon borbe protiv Spivaka kako bi se suočili uživo.

"Sjajna izvedba, Tom, ali budi oprezan s onime što želiš. Vidimo se u Parizu," upozorio ga je Gane.

Odgovor je dobio i od Jona Jonesa koji mu je samo kratko napisao: "Zvuči mi dobro."

Nije skrivao fasciniranost time što ga je Jones konačno počeo pratiti i držati ga na oku.

"Jon Jones zna da postojim. Samo to je već pobjeda! Ono što je želim napraviti, i pričao sam o tome proteklog tjedna, je nastaviti pobjeđivati. Ali naravno, glavni motiv mi je taj da držim Jonesa u blizini i da se u konačnici borim protiv njega. To je moj san."

Iako Aspinall nije spomenuo ruskog nokautera Sergeja Pavlovicha u Oktagonu, o njemu je govorio u sklopu konferencije za novinare nakon borbe. Tada je izjavio kako ne bi imao ništa protiv da se bori protiv njega, pogotovo jer su već dvaput dogovarali borbu koja se na kraju nije održala.

Linker
28. travanj 2024 08:45