UFC

Conor McGregor rekao da želi napasti titulu u velter kategoriji nakon pobjede nad Michaelom Chandlerom

Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Potvrdio je kako će ovoga vikenda gledati UFC 286 iz prvog reda, a nada se da će nakon pobjede nad Chandlerom napasti titulu

Ove godine ćemo popularnog Conora McGregora konačno ponovno gledati u kavezu, iako se još uvijek ne zna kad. Irac još uvijek nije ušao u USADA-in program testiranja u trajanju od pola godine, tako da je za očekivati da će se sa Chandlerom obračunati tek nekad krajem ove godine.

Osim toga, McGregor je još prije najave da će biti jedan od trenera na ‘‘The Ultimate Fighteru‘‘ pažnju privlačio svojim fizičkim izgledom. Na fotografijama koje je svakodnevno objavljivao je izgledao veći nego ikad, a svaki dan bi ga netko prozvao za korištenje nedozvoljenih sredstava.

Vjerojatno nikad nećemo saznati je li nešto koristio jer tad nije bio u programu, ali prije borbe s Chandlerom će morati proći kroz taj protokol. Kada je u pitanju borba s Chandlerom, sinoć je McGregor gostovao u ‘‘The MMA Houru‘‘ kod Ariela Helwanija gdje je otkrio zanimljiv cilj kojeg ima nakon eventualne pobjede.

U emisiji je rekao kako će iz prvih redova gledati UFC 286 ove subote te će pozorno pratiti glavnu borbu večeri gdje se sastaju Kamaru Usman i Leon Edwards po treći put. Nakon toga a je Ariel pitao je li to znači da želi napasti titulu u velter kategoriji, na što je Conor odgovorio:

‘‘Da, volio bih napasti titulu u velter kategoriji. Volio bih to‘‘, kratko je odgovorio McGregor.

Osim toga, otkrio je kako bi se borba protiv Chandlera mogla održati u Las Vegasu, New Yorku, AT&T stadionu u Dallasu ili možda u Londonu. Rekao je kako još ostaje da se dogovore za točnu lokaciju. Rekao je i kako bi se borba protiv Chandlera trebala održati u velter kategoriji.

S obzirom da je Dana u posljednje vrijeme nekoliko puta javno ponovio da Conor može što god želi, nikoga ne bi iznenadilo da mu se želja i ostvari.

Linker
17. svibanj 2024 10:12