UFC

Danielu Cormieru se sviđa ideja da Ferguson bude Conorov suparnik: ‘Tu borbu Conor može pobijediti‘

Conor McGregor 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Uvelike se šuška da će na tom mjestu biti Michael Chandler, no Cormier smatra kako je Ferguson borac kojeg bi Conor sigurno pobijedio

Popularni Conor McGregor je neki dan podijelio jako zanimljive vijesti da će biti jedan od trenera u sljedećoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘. Bit će ga zanimljivo ponovno gledati u toj ulozi nakon čak osam godina, kada je 2015. također bio trener protiv tima Uriaha Fabera.

To je možda i najbolji način da se Conor vrati borbama, a nastupio nije oko godinu i pol dana. U posljednjem nastupu je zadobio težak prijelom noge, a borio se protiv Dustina Poiriera koji je na kraju pobijedio u trilogiji. Uslijedio je dugi oporavak i izbivanje iz kaveza, a ova 2023. godina je ta u kojoj ćemo vjerojatno gledati popularnog Irca u akciji.

Naravno, otvoreno pitanje je i tko će mu biti suparnik ako bude ‘‘TUF‘‘ trener, a najizglednije ime je Michael Chandler. Tu se provlačio i Tony Ferguson koji je trenutno u dosta lošoj situaciji, a Danielu Cormieru se sviđa ideja da mu Ferguson bude protivnik jer tvrdi da je to borba koju može pobijediti:

‘‘Meni se to apsolutno sviđa. Mislim da bi bilo jako smiješno gledati Conora McGregora i Tonyja Fergusona kako rade show. No, to je i borba koju McGregor može pobijediti kada se vrati‘‘, rekao je Cormier u ‘‘DC&RC‘‘ podcastu.

Michael Chandler je jučer također rekao kako ga zanima isključivo McGregor i ‘‘TUF‘‘, tako da je za očekivati da mu upravo on bude suparnik. To je možda i kompetitivnija borba jer Ferguson uistinu više ne liči na borca koji je bio nekad, a porazom od Natea Diaza na UFC 279 priredbi je došao do čak petog poraza u nizu.

S druge strane Chandler u UFC-u ima omjer od dvije pobjede i tri poraza, no vjerojatno će se svi složiti da je on prikladniji borac za tu ulogu nego Ferguson.

Linker
13. svibanj 2024 17:29