UFC

Demetrious Johnson i dalje misli da je Cejudo pobijedio Sterlinga: ‘Bilo je izjednačeno prije zadnje runde‘

Aljamain Sterling vs. Henry Cejudo

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Sam je rekao da mora ponovno pogledati cijelu borbu da bi mogao suditi, no za sad mu se čini da je borba na strani Cejuda

Ranije ovog mjeseca smo svjedočili borbi za titulu u bantam kategoriji između Henryja Cejuda i Aljamaina Sterlinga, a Cejudo se nakon tri godine pauze ipak nije uspio vratiti na UFC-ov tron. Sterling ga je svladao podijeljenom odlukom sudaca, no legendarni Demetrious Johnson i dalje misli da je Cejudo trebao pobijediti.

Upravo je Johnson s Cejudom dva puta dijelio kavez, te je jednom pobijedio a jednom izgubio. ‘‘Mighty Mouse‘‘ smatra kako je Cejudo te večeri trebao pobijediti, a to je objasnio i malo detaljnije:

‘‘Istina je, i dalje mislim da je Cejudo trebao pobijediti te večeri. No i dalje vidim zbog čega su pobjedu dali Sterlingu. Još uvijek nisam razgovarao s Henryjem, još uvijek je sve svježe. Mislio sam da je Cejudo pobijedio 3-2 u rundama, te je po meni ulaskom u petu rundu borba bila izjednačena‘‘, rekao je Johnson u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘O tome se radi, ja sudim prema svojim osjećajima. Sudim i prema pravilima ONE Championshipa, jer je bilo trenutaka kada recimo Aljo radi dobar posao, no nisam uzimao u obzir njegovo hrvanje. Sterling je bolji grappler od Cejuda jer je uzimao leđa i pokušavao ubaciti noge. No u posljednjoj je rundi Henry došao do tog rušenja, stisnuo ga uz žicu… Trebam pogledati opet i onda suditi‘‘, dodao je.

Ipak su oni koji misle da je Cejudo pobijedio rijetki, što je i opravdano jer je Sterling pokazao kako je s razlogom prvak. Koji je sljedeći korak za Cejuda se ne zna, no neki dan je na društvenim mrežama ‘‘zaratio‘‘ sa Sterlingovim prijateljem Dvalishvilijem.

Linker
18. svibanj 2024 21:26