UFC

Dricus Du Plessis i dalje želi okršaj s Adesanyom: ‘Kada bih ga zgrabio, to bi bila jako duga noć za njega‘

Israel Adesanya (lijevo) i Dricus Du Plessis (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dricus je rekao i kako bi Adesanya bio njegov prvi izbor za prvu obranu titule ukoliko ju uzme Stricklandu, ali da je svjestan da UFC gura Chimaeva

Sve je išlo u smjeru da Israel Adesanya svoj pojas u srednjoj kategoriji brani protiv Dricusa Du Plessisa, no on zbog ozljede stopala nije mogao nastupiti u tom meču. Priliku je tada dobio trenutni prvak Sean Strickland, a ostalo je povijest. Međutim, Dricus i dalje vjeruje da bi te večeri svladao Adesanyu.

Sada su dosta male šanse da gledamo Dricusa i Adesanyu, prije svega jer je Adesanya najavio jako dugu pauzu. Kako god, Dricus je jučer rekao kako je uvjeren da bi Adesanyu doslovno maltretirao u kavezu:

‘‘Borba protiv Izzyja je ona za koju vjerujem da bih ga u njoj zgrabio i maltretirao ga cijelo vrijeme. Znam da on ima dobru obranu od rušenja, ali mislim da ljudi ne razumiju koja je razlika između mene i Israela Adesanye. Kada bih ga zgrabio, do bi bila jako dugačka noć za njega. Iako je dobar udarač, nema teorije da bi me nokautirao‘‘, rekao je Dricus za Submission Radio.

‘‘Ja bih se i dalje volio boriti protiv Israela Adesanye, sto posto. To bi bio moj izbor za prvu obranu titule. To bi bilo odlično. No, pretpostavljam da je Khamzat tip kojeg pokušavaju gurati, tako da bi i to bilo dobro. Samo želim obraniti pojas. Ako dođem i uništim Khamzata, tko će ostati?‘‘, dodao je,

Ukoliko se Adesanya ipak odluči napraviti nešto kraću pauzu nego što je najavljivao, šanse da gledamo ovaj meč bi se povećale. Za sada to nije slučaj, a dosta toga ovisi i o ishodu borbe između Dricusa i Stricklanda na UFC 297 priredbi.

Linker
17. svibanj 2024 01:54