UFC

Dustin Jacoby ekspresno nokautirao Stošićevog nekadašnjeg protivnika! Za to mu trebalo malo više od minute

Apr 15, 2023; Kansas City, Missouri, USA; Dustin Jacoby (red gloves) reacts after the fight Azamat Murzakanov (blue gloves) during UFC Fight Night at T-Mobile Center.,Image: 769746703, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Jacoby se ovom pobjedom vratio na pobjedničke staze, tako da će biti zanimljivi pratiti što je sljedeće za ovog uzbudljivog finišera

Odlično je Dustin Jacoby započeo svoju UFC karijeru 2020. godine, te je naredao čak šest odličnih pobjeda. Međutim, u posljednja dva nastupa mu nije baš išlo te je doživio poraze od Azamata Murzakanova i Khalila Rountreea. Noćas se borio protiv bivšeg Stošićevog protivnika, Kennedyja Nzechukwua.

Što se tiče Nzechukwua, prije ovog meča je bio zaredao tri pobjede i to sve finišima u drugoj rundi. Karl Robertson, Ion Cutelaba i Devin Clark su borci koje je pobijedio prije noćašnjeg meča protiv Jacobyja, a kako je njihov obračun prošao, pročitajte u nastavku.

Agresivno je krenuo Nzechukwu te je od prve sekunde počeo pritiskati Jacobyja visokom tempom. Nije na početku bacao previše udaraca, što ga je koštalo odmah početkom borbe. Iako je Dustin Jacoby borbu odrađivao sa zadnje noge, uspio je Nzechukwua zakačiti direktom iz kontre. Nzechukwu je bio neoprezan te nije vidio udarac kojeg je Jacoby plasirao. Direkt je sjeo točno na bradu, Nzechukwua poslao na pod, a Jacoby je s nekoliko udaraca posao završio u parteru.

Sudac je vidio dovoljno jer nije bilo šanse da se Nzechukwu oporavi od ovoga, tako da je borbu prekinuo da bi se izbjegla daljnja šteta. Jacoby se ovom pobjedom vratio na pobjedničke staze, tako da će biti zanimljivi pratiti što je sljedeće za ovog uzbudljivog finišera.

Linker
03. svibanj 2024 12:11