UFC

(FOTO) Popularna 'Karate Hottie' fanove počastila za svoj 34. rođendan

Michelle Waterson
 screenshot/Youtube
Michelle Waterson ovog tjedna je napunila 34 godine, a to je ova globalno popularna borkinja obilježila za tu prigodu pripremljenim fotografijama kojima je oduševila svoje fanove.

Vjerojatno najbolja borkinja svijeta atom kategorije prošle je godine još jednom osjetila posljedice toga što njena prirodna divizija ipak nije dio UFC-ovih kategorija. Nakon tri pobjede u nizu, Waterson (17-7, 5-3 UFC) je zaustavljena na putu prema tituli UFC-ove slamka kategorije. Bolja od nje nakon pet borbenih i sadržajnih rundi bila je Joanna Jedrzejczyk, a hrabra Amerikanka nije lako podnijela taj poraz.

U međuvremenu se ona s tim porazom ipak pomirila i uskoro bi mogla imati ugovorenu svoju iduću borbu. U ponedjeljak je napunila 34 godine i jasno je kako još nema puno borbi ispred sebe, ali ono što joj je preostalo će odraditi uz maksimalnu predanost. Taj spomenuti 34. rođendan proslavila je i putem Instagrama gdje ju prati 1.3 milijuna ljudi. Odnosno, za fanove je pripremila poseban "photo session".

"Rođendan mi je! Inače samoj sebi ne pripremam ništa posebno, no mislim da je potrebno samoj sebi pružiti ljubav. Prečesto sami sebe lomimo i ignoriramo bez da to primijetimo. Ove godine napadam život puna strasti i ljubavi", napisala je Michelle uz prvu fotografiju.

Kasnije je fanove dodatno nagradila s još dvije, a broj "lajkova" govori kako su joj pratitelji itekako zadovoljni.

Michelle se trenutno nalazi na osmom mjestu službene ljestvice izazivačica slamka kategorije i kandidatkinje za njenu protivnicu su sve rangirane borkinje.

Linker
16. svibanj 2024 22:26