UFC

Geoff Neal otpao iz borbe s Ianom Garryjem, nepoznat je uzrok ozljede: ‘Ku***a se izvukla, svejedno ću biti u Bostonu!‘

Geoff Neal

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Želi da mu zamjenski protivnik bude Neil Magny

Ian Garry morat će pričekati da napravi svoj veliki iskorak u UFC-ovoj velter kategoriji. Geoff Neal povukao se iz borbe s Garryjem sljedećeg vikenda zbog nerazjašnjenih zdravstvenih problema, potvrdio je njegov menadžerski tim za MMA Junkie. Neal (15-5, 7-3 UFC) i Garry (12-0, 5-0 UFC) trebali su se boriti u borbi velter kategorije na "main cardu" UFC 292 priredbe 19. kolovoza (osmi mjesec), koja se održava u TD Gardenu u Bostonu. Garry je reagirao na ovo putem društvenih mreža:

"Ku***a se izvukla, ali svejedno se pojavljujem u Bostonu, ništa me neće zaustaviti!"

Garry je trebao nastaviti svoj dobar niz nakon tehničkog nokauta u prvoj rundi nad Danielom Rodriguezom na UFC on ABC 4 u svibnju. Tri od svojih pet UFC pobjeda ostvario je nokautom i već ima 2-0 u oktogonu ove godine. Irac je u svom videu reakcije rekao da namjerava ostati na UFC 292 cardu, te je nagovijestio Neila Magnyja kao potencijalnog zamjenskog protivnika iako u ovom trenutku ništa nije potvrđeno.

S druge strane, Neal se trebao pokušati oporaviti od poraza "submissionom" protiv Shavkata Rakhmonova u borbi večeri na UFC-u 285 u ožujku (treći mjesec). Nije uspio skinuti na potrebnu kilažu po prvi put u karijeri prije te borbe, koja je završila niz uzastopnih pobjeda nad Vicenteom Luqueom i Santiagom Ponzinibbiom.

Budući da je do priredbe ostalo još samo 10 dana, treba vidjeti hoće li se uspjeti naći zamjenski protivnik, ali svakako je šteta što, barem zasada, nećemo gledati ovu borbu.

Linker
18. svibanj 2024 07:50