UFC

Ian Machado Garry dobio novog protivnika za UFC 292 priredbu! Čeka ga također rangirani borac

Ian Garry 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Geoff Neal se ozlijedio te neće nastupiti, ali UFC je Garryju pronašao novog protivnika jako brzo

Ovog se mjeseca Ian Machado Garry trebao naći pred najvećim izazovom u dosadašnjoj karijeri, odnosno pred Geoffom Nealom. Međutim, sinoć su se pojavile informacije da se Neal povukao iz te borbe iz medicinskih razloga, iako točan razlog povlačenja još uvijek nije objavljen.

Bio je to udarac za UFC 292 priredbu ovoga mjeseca koju predvode Aljamain Sterling i Sean O‘Malley, no UFC je Garryju uspio pronaći zamjenskog protivnika i tako mu spasiti nastup na ‘‘main cardu‘‘ PPV priredbe.

Naime, Garry će se na UFC 292 priredbi boriti protiv Neila Magnyja. 36-godišnji Magny je uvijek tu da spasi stvar, a protiv Garryja će ući iz pobjede nad Philipom Roweom. Bilo je to podijeljenom odlukom sudaca u šestom mjesecu ove godine, a meč prije toga je izgubio od Gilberta Burnsa.

Ian Garry je s druge strane velika UFC-ova uzdanica i dobar potencijal velter kategorije, a u trenutno je posljednjem nastupu svladao Daniela Rodrigueza tehničkim nokautom u prvoj rundi. Neporaženi je to prospekt od kojeg se očekuju velike stvari, a sljedeća prepreka će mu biti Magny koji je trenutno 11. na rang listi.

UFC 292 donosi dosta dobrih borbi, a bilo je i glasina da se radi na borbi između Alexa Pereire i Jirija Prochazke. To još uvijek nisu službene informacije, a ako budu, rado ćemo ih prenijeti.

Linker
17. svibanj 2024 22:04