UFC

Glover Teixeira smatra da je Jamahal Hill odličan protivnik za Pereiru: ‘Alex je drugačija zvijer‘

Glover Teixeira vs. Jamahal Hill 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Pereira sada uživa u svom statusu prvaka, a i mi jedva čekamo vidjeti kada će se s Hillom susresti u kavezu

Ostvario je Alex Pereira proteklog vikenda veliku pobjedu u meču za titulu poluteške kategorije protiv Jirija Prochazke, tako da je konačno završio period u kojemu je ova kategorija bila bez prvaka.

Prekidom u drugoj rundi je ‘‘Poatan‘‘ svladao bivšeg prvaka Prochazku, a zatim je prozvao rivala Adesanyu. Međutim, Jamahal Hill je sada vjerojatno sljedeći za njega jer je zbog ozljede sklopio sličan pakt s UFC-om kao Prochazka, a to je da napadne pojas čim se oporavi. Glover Teixeira Hilla smatra odličnim protivnikom za Pereiru:

‘‘Ako je to sljedeće za njega, to će biti odlična borba. Isto sam to rekao i za Jirija – to su veliki ratnici, s njima sam se i ja borio. S Jirijem i Jamahalom sam proveo 50 minuta u kavezu, to je odlična borba za Alexa. Alex je na drugom nivou – on je prava zvijer‘‘, rekao je Glover za MMA Junkie.

‘‘Presretan sam zbog njega, zbog načina na koji se sve odvija za njega. Na početku je Jiri bio sporiji nego inače jer je htio postaviti zamku za njega, no dvije minute kasnije, znao sam da će ovo biti brza večer za Alexa‘‘, dodao je.

Pereira sada uživa u svom statusu prvaka, a i mi jedva čekamo vidjeti kada će se s Hillom susresti u kavezu.

Linker
02. svibanj 2024 02:38