UFC

Israel Adesanya želi ‘submissionom‘ završiti Stricklanda: ‘On će mi njušiti međunožje, glup je ako će boksati sa mnom‘

Israel Adesanya 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Vjerojatno nema puno onih koji Stricklandu daju prednost u ovom meču, a ni sam Adesanya ga sigurno nije podcijenio

Ovoga nas tjedna očekuje nova PPV priredba u režiji UFC-a, a radi se dakako o UFC 293 priredbi u Australiji. Israel Adesanya će pojas u srednjoj kategoriji braniti protiv Seana Stricklanda, a Strickland će pak pokušati šokirati svijet i Adesanyu nastojati skinuti s trona.

Međutim, Israel nije toliko opterećen onime što Strickland nudi, a to je rekao u nekoliko navrata. Ne samo da nije opterećen, nego će pokušati učiniti ono što još do sada nije uspio – pobijediti ‘‘submissionom‘‘.

‘‘Što trenutno želim u svojoj karijeri? ‘Submission‘. To bi mogla biti ova borba. Mislim da će on ići na hrvanje. Bio bi glup ako neće. Znam da će to sigurno pokušavati i miksati razne stvari. On će definitivno pokušavati njušiti moje međunožje. To je ono što će on činiti. Definitivno želim u parteru završiti nekoliko ljudi. Borba večeri nije moj stil, ja želim brza ubojstva‘‘, rekao je Adesanya za TSN.

‘‘On ima pametne trenere i definitivno će ga tjerati na to. Znam da govore kako neće ‘njušiti međunožje‘ nego da će boksati, ali mislite li stvarno da će on boksati sa mnom? Prije borbe s Pereirom sam to zazvao. Rekao sam mu da gleda svoja posla, inače će završiti nokautiran. Što je učinio? Bio je nokautiran jer nije bio fokusiran na protivnika nego na mene‘‘, dodao je.

Vjerojatno nema puno onih koji Stricklandu daju prednost u ovom meču, a ni sam Adesanya ga sigurno nije podcijenio. Kako god, bilo bi uistinu spektakularno kada bi Israel ove riječi uspio provesti u djelo i u parteru završiti Stricklanda.

Linker
20. svibanj 2024 13:43