UFC

Jamahal Hill više ne želi čekati Prochazku: Zatražio borbu protiv sljedećeg izazivača u kategoriji

Jamahal Hill 

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Šanse da izbjegne Prochazku vjerojatno nisu velike jer je taj vremenski period upravo ono što odgovara Jiriju

Koliko je bila teška ozljeda bivšeg prvaka poluteške kategorije, Jirija Prochazke, dokazuje činjenica da se ni danas još uvijek nije spreman za borbu. Sve je krenulo prije dogovorenog revanša protiv Glovera Teixeire krajem prošle godine, kada se Jiri na treningu ozlijedio, a ozljedu mu je dodatno pogoršala nestručna osoba koja mu je htjela ‘‘namjestiti‘‘ rame.

Krajem ljeta ili početkom jeseni je vjerojatno najranije kada ‘‘Denisu‘‘ možemo očekivati, a UFC mu je obećao odmah napad na titulu jer je ispao čovjek i istu je napustio nakon ozljede da ne zadržava kategoriju. No, izgleda da je trenutni prvak Jamahal Hill umoran od čekanja.

‘‘Čovječe, čuo sam istu stvar kao i vi svi. Već je došlo ljeto, a gdje si ti čovječe? Mislim, od njega nisam čuo apsolutno ništa. Stalno čekam taj poziv. Stalno sam spreman, ali me više nije ni briga. Neka mi daju sljedećeg tko je na redu. Može doći tko god se usudi i tko god se smatra prvim izazivačem. Dajte mi bilo koga, zanima me ime. Ne zanima me tko je‘‘, rekao je Hill ‘‘The Schmou‘‘ u razgovoru.

‘‘Nemam pojma kada ću se ponovno boriti. Možda deseti mjesec. Ja stvarno, stvarno, stvarno nisam htio ovoliko čekati, ali nemam izbora. Kao prvak sam se do sada želio boriti barem dvaput. Sada se ja moram prilagođavati tuđim rasporedima, ali ja sam spreman‘‘, dodao je.

Šanse da izbjegne Prochazku vjerojatno nisu velike jer je taj vremenski period upravo ono što odgovara Jiriju. Vjerojatno i sam zna da neće dobiti nekog drugog, osim ukoliko Jiri opet ne doživi neku nesreću.

Linker
17. svibanj 2024 09:23