UFC

Corey Anderson i dalje gnjevan na Jamahala Hilla: ‘On je prvak, ali koga je to pobijedio? Otresao bih ga bez problema!‘

October 16, 2021, Phoenix, AZ, PHOENIX, AZ, United States: LAS VEGAS, NV - OCTOBER 16: Ryan Bader and Corey Anderson meet in the octagon for the co-main event, a 5-round Light Heavyweight bout at Footprint Center for Bellator 268: Nemkov vs. Anglickas on October 16, 2021 in Phoenix, AZ, United States.,Image: 638316380, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Smatra da je njegov rezime bolji od Hillovog

Kada mu se postavi pitanje, Corey Anderson će uvijek dati svoje iskreno mišljenje – čak i ako bi taj odgovor nekoga mogao iritirati. Upravo se to dogodilo kada je Anderson rekao da je Bellatorova poluteška kategorija bolja od UFC-ove, što je dovelo do vatrene razmjene s Jamahalom Hillom na Twitteru, koji je rekao da se Anderson “muči u ‘B‘ ligi‘ u Bellatoru.

Hill je naposljetku objavio video na svom YouTube kanalu odgovarajući Andersonu, koji se nasmijao cijeloj razmjeni i obećao da nema rivalstva između njega i UFC-ovog trenutnog prvaka u poluteškoj kategoriji.

"Sva ta priča o rezimeu je glupost. Može reći što god hoće, mene to ne smeta. Osvojio je pojas od nekoga nad kojim sam dominirao dva tjedna unaprijed, a onda su me nakon toga odbili u borbi za naslov, ali ipak su mu dali pojas od toga. Ne možeš biti ni blizu mog uspjeha. Da, ti si prvak, ali tko je u diviziji? Nisi se borio protiv Magomeda Ankalaeva i Jirija Prochazke. Pobijedio si Glovera Teixeiru, koji ima 44 godine i koji se umirovio nakon toga, jer, kako je sam rekao, nema više što dati. Smiješno!"

Tijekom početne razmjene, Hill je iznio Andersonove prošle poraze, uključujući nokaut koji je doživio od Ovincea Saint Preuxa 2017. godine. Hill je podsjetio Andersona da je pobijedio Saint Preuxa u manje od dvije runde kada su se sukobili tri godine kasnije. Sa svoje strane, Anderson ne negira neuspjehe koje je imao tijekom svoje karijere, ali to pripisuje uvijek traženju najbolje moguće konkurencije od vremena kada se pridružio UFC rosteru – sa samo tri borbe u svom rekordu.

"Svi se smiju, govore ‘on je prvak, on je šampion‘. Koga je on pobijedio? Pogledate li njegov životopis, u njemu će pisati UFC prvak, ali koje će ime biti ispod? Nijedno. Pa zašto bih se uopće ljutio i nervirao zbog toga? Uostalom, isprašio bih ga! Stavite nas u kavez i vidjeli biste što bi se dogodilo. Ipak, ima sreće da se to u ovom trenutku ne može dogoditi", zaključio je.

Linker
02. svibanj 2024 20:18