UFC

Jason Jackson: ‘Ako mi dođu s borbom koja nije za titulu, bolje im je da pripreme puno novca‘

Jason Jackson

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Jackson je trenutno u odličnom nizu pobjeda

Nakon što je ostvario veliku pobjedu protiv bivšeg prvaka, Bellatorov borac Jason Jackson iznio je svoje zahtjeve i planove što želi sljedeće.

Jackson (16-4) izdominirao je bivšeg prvaka Douglasa Limu (32-11) i to uvjerljivo (50-45) x 3. Borba je bila ‘main event‘ Bellator 283 priredbe, a Jackson je tako došao do šeste uzastopne pobjede.

Ostvarivao je Jackson i pobjede protiv nekih velikih imena; prvenstveno ovog vikenda Lima, zatim Bensona Hendersona, Neimana Garcie, te protiv Paula Daleyja. Jacksonu je to i više nego dovoljno da traži napad na titulu. Rekao je:

‘‘Ako mi dođu s borbom koja nije za titulu, bolje im je da pripreme puno novca. U ovom trenutku želim jednu stvar, a to je pojas. Želim biti prvak, a to ću i postati. Kad si ovako blizu, samo trebaš nastaviti naprijed. Jednom kada je trenutak dobar, nitko ga ne može zaustaviti. To je Božji plan‘‘, rekao je Jackson.

Prvak u velter kategoriji je Yaroslav Amosov, a osvojio ga je na ljeto prošle godine. Od tada se nije borio zbog situacije u njegovoj rodnoj Ukrajini, ali moguće da se uskoro vrati jer naš Roberto Soldić na svom Instagram profilu često objavi slike kako zajedno treniraju u UFD gym-u.

Borba Jacksona i Amosova bi sigurno bila zanimljiva, no za sad je stanje s Yaroslavom još uvijek neizvjesno.

Linker
06. svibanj 2024 04:00