UFC

Jorge Masvidal se vraća iz mirovine? Na društvenim mrežama objavio kako više nije umirovljen borac!

Jorge Masvidal 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Izgleda da mu je UFC i ponudio ‘‘nešto ludo‘‘ kada je najavio povratak, a čim bude više detalja, i njih ćemo također prenijeti

Ravno osam mjeseci prošlo je otkako se Jorge Masvidal odlučio objesiti rukavice o klin i umiroviti se iz profesionalnog sporta. Na UFC 287 priredbi borio se protiv Gilberta Burnsa koji mu je tom prilikom nanio i četvrti poraz zaredom, tako da je ‘‘Gamebred‘‘ odlučio da više nema što tražiti u UFC-ovom kavezu.

Međutim, kako se bliži famozni UFC 300, ne čudi kako brojni borci izražavaju želju da nastupe upravo na toj priredbi. Iako Masvidal nije spomenuo UFC 300, za očekivati je da, ukoliko uistinu odluči povući taj potez i vratiti se iz mirovine, da cilja upravo na ovu svečanu priredbu u režiji UFC-a.

Noćas se Masvidal oglasio na svom Twitter profilu, a u objavi nije bio naročito rječit. Doslovno je napisao samo jednu riječ, koja glasi ‘‘unretired‘‘, što bi značilo da se vraća iz mirovine i da više neće imati status umirovljenog borca:

Masvidal je u četvrtom mjesecu gostovao kod Ariela Helwanija u ‘‘The MMA Houru‘‘ gdje je rekao kako nikada u potpunosti nije zatvorio vrata povratku iz mirovine, te je tom prilikom i rekao da bi trebalo ‘‘nešto ludo‘‘ da ga se vrati iz mirovine.

Izgleda da mu je UFC i ponudio ‘‘nešto ludo‘‘ kada je najavio povratak, a čim bude više detalja, i njih ćemo također prenijeti.

Kao što smo već i napisali, Masvidal se umirovio s četiri poraza u nizu, od čega mu je dva nanio tadašnji prvak Kamaru Usman. Sljedeći je bio od Colbyja Covingtona, a u svom oproštajnom meču se ‘‘Gamebred‘‘ borio protiv Gilberta Burnsa. Što je to Masvidala natjeralo na ovakvu objavu, saznat ćemo uskoro.

Linker
19. travanj 2024 09:39