UFC

Korean Zombie provocirao Volkanovskog, ovaj mu brutalno spustio

Korean Zombie i Alexander Volkanovski
 screenshot/Youtube
Čini se kako je Chan Sung Jung nezadovoljstvo time što vjerojatno neće biti idući izazivač UFC-ove perolake kategorije odlučio izraziti provokacijom Alexandra Volkanovskog. Prvak mu je, mora se priznati, odgovorom brutalno spustio.

Kako je sve sigurnije da će prva obrana titule UFC prvaka perolake kategorije za Alexandra Volkanovskog biti revanš protiv Maxa Hollowaya, tako je također sigurno da će Chan Sung Jung morati tražiti neki drugi put prema prilici za napad na tron. Korejac je vjerovao da su mu prošlogodišnje pobjede nad Renatom Moicanom i Frankiejem Edgarom dovoljan zalog, no Hollowayeva reputacija i rezultati su ipak presudni. Vjerojatno razočaran tom činjenicom, "Korean Zombie" odlučio je uputiti provokaciju prema Australcu makedonskog porijekla.

Zombie je Instagramu podijelio "screenshot" gostovanja Volkanovskog u showu Ariela Helwanija uz komentar: "Tvoj posljednji nokaut dogodio se prije deset godina."

Takav stil provokacija od korejskog borca do sada nismo imali priliku vidjeti pa je sigurno iznenadio i samog Volkanovskog. On mu je prvobitno odgovorio putem "Insta Storyja", no na kraju je to sve ubacio u običnu Instagram "feed" objavu.

"Deset godina niti ne treniram MMA. Ali znam da nisam bio hladno nokautiran u posljednjih deset godina", napisao je uz objavu fotografije nokautiranog Junga iz borbe protiv Yaira Rodrigueza održane u studenom 2018. godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Alexander Volkanovski (@alexvolkanovski)

Jungu je tako Volkanovski spustio na vrlo bolan način, time što osim toga nije morao dokazivati kako prvobitna njegova izjava nema nikakve veze s istine. Naime, Volkanovski je 11 od svojih 21 pobjeda ostvario nokautom. Napravio je to i tri pute tijekom svoje UFC karijere, posljednji put u prosincu 2018. godine protiv Chada Mendesa.

Linker
18. svibanj 2024 09:21