UFC

Marvin Vettori je osobno shvatio borbu protiv Dolidzea: ‘Bili smo prijatelji, a onda je on bez razmišljanja prihvatio meč‘

Marvin Vettori

 Screenshot (youtube, Btsport)
Možda je zaboravio na činjenicu da je i on borbu prihvatio, inače se uopće ne bi mogla organizirati

Ove subote na londonskom UFC 286 Marvina Vettorija čeka dosta težak zadatak. U sklopu glavnog dijela programa borit će se protiv talentiranog Romana Dolidzea, koji je u UFC-u od 2020. godine te je u svojih sedam nastupa poražen samo jednom. U trenutno posljednjem nastupu je svladao Jacka Hermanssona tehničkim nokautom u drugoj rundi, a preko Vettorija će se pokušati popeti još više na rang ljestvici.

Ususret ovoj nadolazećoj borbi, Vettori je na Media Dayju ispričao zašto će taj meč biti osoban za njega. Malo ljudi je znalo da su on i Dolidze nekada bili prijatelji i da su i skupa trenirali, a njega je povrijedilo što Dolidze ‘‘nije dvaput razmislio‘‘ hoće li prihvatiti taj meč:

‘‘Ova borba će biti osobna za mene zato što ja još nikad nisam imao dva poraza zaredom, a to neće biti slučaj ni ovoga tjedna. Ne mogu dočekati da izađem tamo i pokažem odličan performans‘‘, rekao je Vettori.

‘‘Bit će malo osobna i zbog Romana, također. Mi smo zapravo trenirali zajedno prije i sve te stvari, a postali smo i prijatelji putem. No, on nije dvaput razmislio prije nego je išao to prihvatiti. Treninzi su prolazili dobro za mene, ali ja sam prvi koji će reći kako trening nije borba. No svejedno, prošli su bolje za mene‘‘, dodao je.

Dolidze je pobjedom nad Hermanssonom došao na deveto mjesto na službenoj rang ljestvici srednje kategorije, dok je Vettori četvrti. Obojica će biti motivirani za pobjedu na subotnjoj UFC 286 priredbi u Londonu, a čija će se ruka na kraju podići, saznat ćemo ove subote od 18:00 sati.

Linker
11. svibanj 2024 14:26