UFC

Masvidal: ‘Covington nema pojma o politici, koristi Trumpovo ime za promociju. On samo troši na kocku i prostitutke‘

Colby Covington i Donald Trump

 Mma Fighting
Nije Masvidal niti najmanje štedio svog nekadašnjeg prijatelja i timskog kolegu, a ne štedi ga ni javnost u posljednje vrijeme

Od najboljih prijatelja, pa sve do najvećih neprijatelja – ove riječi bi možda i najbolje mogle opisati dinamiku odnosa između Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona. Dvojac je snage odmjerio i u kavezu, a na kraju je slavio upravo Colby odlukom sudaca. Međutim, ni to nije smirilo strasti.

Često Colby svoje ime vezuje uz Donalda Trumpa, predstavljajući se kao njegov veliki obožavatelj, no Masvidal je jučer rekao kako Colby u realnosti nema pojma o politici, a ovo su razlozi zašto onda radi sve to s Trumpom:

‘‘Za početak, nikada nisam upoznao takvu je**nu ku**u u životu kao što je Covington. Tip je ku**a. On nema pojma o politici, doslovno svoje ime namjerno gura uz Trumpa, nadajući se da će ga Trump jednoga dana staviti na Twitter, njegovu borbu ili nešto slično. Tip nema pojma o politici, zakonu o migracijama, nema pojma o vanjskoj politici. Jedino što taj tip zna jest rasipati novac na kocku, pokeri prostitutke‘‘, započeo je Masvidal.

‘‘Onda dođe i kaže da gubi mečeve jer ga suci ne vole jer se druži s Trumpom, ti si obično govno. Sada ti je kriv je**no najbolji predsjednik kojeg je zemlja ikada vidjela. Čak ni tvoja majka ne misli da si pobijedio u tim mečevima jer si obična pi**a‘‘, dodao je.

Nije Masvidal niti najmanje štedio svog nekadašnjeg prijatelja i timskog kolegu, a ne štedi ga ni javnost u posljednje vrijeme. Svojim odvratim ‘‘trash talkom‘‘ odbio je brojne fanove, a ponajviše kad je vrijeđao mrtvog oca Leona Edwardsa govoreći mu da je u paklu.

Linker
26. travanj 2024 04:23