Ostalo

Jorge Masvidal okomio se na Chaela Sonnena: ‘Želim mu smrskati očnu šupljinu‘

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Ufc)
‘‘Gamebred‘‘ često voli prijetiti da će nekome smrskati očnu šupljinu

Jorge Masvidal jučer se našao u Stocktonu i prozivao je Natea Diaza na međusobni obračun. O čemu se točno radi, zasad je teško reći, ali mnogi nagađaju kako Diaz i Masvidal potencijalno dogovoraju boksački meč.

Podsjećamo, Nate i Jorge borili su se još 2019. godine unutar UFC-ovog kaveza, a tada je zapravo i uvedena UFC-ova ‘‘BMF‘‘ titula. Masvidal je slavio prekidom nakon treće runde, a prekid je inicirao liječnik zbog velike posjekotine iznad Diazovog desnog oka.

Mnogi su ostali nezadovoljni raspletom tog meča, ali činjenica je da je Masvidal dominirao tom borbom i zasluženo je slavio. Bila je to ujedno i posljednja ‘‘Gamebredova‘‘ pobjeda u UFC-u, a organizaciju je napustio prošle godine nakon četiri uzastopna poraza. Ne samo da je napustio UFC, nego se službeno i povukao iz profesionalnog sporta.

Vrlo brzo je Masvidal počeo nagoviještati povratak, a privlače ga boks, kao i boks bez rukavica (‘bare knuckle‘). Osim već spomenutog Natea Diaza, Masvidal na nišanu ima još jednog bivšeg UFC-ovog borca. U pitanju je Chael Sonnen.

Između Masvidala i Sonnena mnoštvo je ‘‘zle krvi‘‘. Jorgeu se puno puta nije svidjelo ono što je Sonnen imao za reći o njegovim borbama, kao i o njegovom liku i djelu. Javno je Masvidal prijetio Sonnenu u više navrata, nekad putem raznih intervjua, a ponekad objavama na društvenim mrežama. Ništa drukčije nije bilo niti jučer u MMA Hour emisiji.

‘‘Chael (Sonnen) je tip kojem želim smrskati očnu šupljinu, samo zato jer je varalica. Uhvaćen je s više supstanci u svom tijelu nego bilo koji drugi natjecatelj u povijesti. Chael je netko koga bih volio prebiti. Rekao bih mu: ‘Uzmi sve steroide koje poželiš, nije bitno. I dalje ću smrskati tvoju očnu šupljinu.‘‘‘, rekao je Jorge.

Naravno, jako teško će doći do ovog meča. Sonnen je umirovljen od 2019. godine i već neko vrijeme obavlja ulogu voditelja i analitičara. Profesionalni nastupi njegova su prošlost, a preostaje nam nadati se kako Jorge Masvidal neće i ove ‘‘trzavice‘‘ pokušati riješiti tučnjavom na ulici.

Linker
24. travanj 2024 23:13