UFC

Michael Chandler: ‘Conora ću sravniti s podom kaveza, odvojiti od svijesti i tako mu završiti karijeru‘

Conor McGregor (lijevo), Dana White (sredina) i Michael Chandler (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc Fight Pass)
Puno su počeli najavljivati i jedan i drugi borac, no u kavezu ćemo vidjeti tko će svoje riječi i ispuniti

Conor McGregor najavio je svoj povratak u šestom mjesecu ove godine u meču protiv Michaela Chandlera, no UFC još uvijek, skoro dva tjedna kasnije, nije potvrdio njegove izjave. U videu kojeg je postavio na društvenim mrežama rekao je da mu je protivnik Chandler, ali da će se boriti u srednjoj kategoriji.

Iako UFC to nije potvrdio, Chandler je rekao kako je čuo isto. Protiv McGreogra bi se trebao boriti 29.6., no nije baš uvjeren da će to biti u srednjoj kategoriji. Osim toga, rekao je kako želi brzo završiti Conora i tako mu završiti karijeru:

‘‘Mogu potvrditi, tako sam i ja čuo isto. Morate samo zapamtiti da UFC još nije najavio ovo. Što se tiče kategorije, znajte da postoje dva razloga zašto je rekao da će borba biti u srednjoj. Prvi je taj što Conor želi održavati narativ da je veći nego što ustvari jest, svi vi mislite da je ogroman zbog kuta slikanja, kamera, fotografa i ostalog‘‘, rekao je Chandler na svom YouTube kanalu.

‘‘Drugi razlog je taj što misli da je toliko velik da ne može skinuti na 70 kg, što također nije istina. Želim ga završiti, odvojiti od svijesti, sravniti ga s podom kaveza i tako mu završiti karijeru. Takav će biti njegov povratak‘‘, dodao je.

Puno su počeli najavljivati i jedan i drugi borac, no u kavezu ćemo vidjeti tko će svoje riječi i ispuniti. Moramo samo pričekati da UFC i službeno najavi ovaj meč, te da potvrde u kojoj kategoriji će se uistinu boriti.

Linker
18. svibanj 2024 06:51