UFC

(VIDEO) McGregor naporno trenira, ali još uvijek ništa od povratka: Pogledajte najnovije snimke njegovih sparinga

Conor McGregor

 Instagram, Youtube (the Mac Life)
Najveća MMA zvijezda današnjice još uvijek nema službenu potvrdu sljedećeg nastupa

Ako ste među onima koji su nakon teške ozljede Conora McGregora prognozirali da se on nikada više neće vratiti u kavez, još uvijek možete reći da ste u pravu. ‘‘Notorious‘‘ se ozlijedio prije nešto manje od dvije i pol godine, ali još uvijek nema službene potvrde njegovog povratka.

Mnogi su očekivali McGregorov povratak tijekom prošle kalendarske godine. Irac je zajedno s Michaelom Chandlerom vršio ulogu glavnog trenera u prošloj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a sezona je trebala kulminirati njihovim međusobnim obračunom.

Još ljetos sezona je završila, a McGregor i Chandler nemaju ugovoren službeni datum borbe. Nebrojeno puta gledali smo snimke Conorovih treninga, sparinga itd., a Irac nerijetko izgleda sasvim dobro na tim snimkama. Vidljivo je da je ozljeda iza njega, ali od povratka zasad nema ništa.

Nadali smo se da je UFC 300 razlog zbog kojeg se odgađa povratak McGregora, ali čini se da McGregor neće biti dio tog velikog eventa. Spominju se datumi krajem lipnja (šesti mjesec), ali već smo nekoliko puta svjedočili spominjanju raznih datuma, a McGregorov povratak još uvijek čekamo.

U svemu ovome ispašta i Michael Chandler. Američki borac mogao je odraditi barem dvije borbe u prošloj kalendarskoj godini i pritom zaraditi dobar novac, ali Chandler čeka McGregora i ne želi kompromitirati priliku za veliki meč protiv najveće MMA zvijezde.

Možda je Chandler pogriješio čekajući, a pogreška će biti više nego očita ako se McGregor nikada ne vrati u kavez. Srećom, McGregor je u treningu i dojam je da se ipak sprema za povratnički meč.

YouTube kanal ‘‘The Mac Life‘‘ podijelio je nove snimke McGregorovih sparinga. Radi se o prvim snimkama u ovoj kalendarskoj godini, a nema se što reći, osim da McGregor izgleda dobro, uspješno oporavljen od ozljede i spreman za povratak. Ako nam ne vjerujete, uvjerite se putem videa koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
02. svibanj 2024 16:00