UFC

O‘Malley usporedio svoju pobjedu sa Paddyjevom: ‘Borio sam se sa ubojicom koji je prvi na ljestvici‘

Sean O‘Malley vs. Petr Yan 

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Pozvao ga je i da još jednom pogleda borbu i da kaže je li uistinu pobijedio

Loše sudačke odluke jedna su od glavnih tema među borilačkim fanovima u posljednje vrijeme, no ona između Paddyja Pimbletta i Jareda Gordona je među njima ipak najviše ‘‘na tapeti‘‘. Na UFC 282 priredbi Paddy je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a fanovi su još uvijek bijesni na takvu odluku.

No, velika rasprava je također bila nakon UFC 280 priredbe u Abu Dhabiju gdje je Sean O‘Malley pobijedio Petra Yana podijeljenom sudačkom odlukom, a dosta je fanova upravo Yana vidjelo kao pobjednika tog meča. No, Sean O‘Malley je ipak Paddyju objasnio po čemu se njihove pobjede ipak razlikuju.

‘‘Što se tiče mene, ja sam se borio s Petrom Yanom. Borio sam se sa ubojicom koji je prvi na ljestvici. Jared Gordon je dobar, a to je i dokazao, no ne može u istu rečenicu s Yanom. Baš me zanima ako pogledaš svoju borbu s Gordonom, hoćeš li ostati pri svome mišljenju.‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

‘‘To je čak rekao i Joe Rogan, rekao je da je ponovno pogledao moju borbu s Yanom i da sam pobijedio dvije od tri runde. Samo sam znatiželjan, ako ponovno pogledaš svoju borbu, hoćeš li i dalje misliti da si pobijedio?‘‘, dodao je O‘Malley.

Ono s čime je Pimblett dodatno navukao bijes publike jest upravo njegovo ponašanje nakon borbe gdje je nastavio govoriti kako borba uopće nije bila bliska i da je čisto pobijedio. Hoće li Paddy sada ići na rangiranog protivnika, saznat ćemo uskoro.

Linker
18. svibanj 2024 04:32