UFC

'Ovaj novi Gaethje je noćna mora za svakoga, borio se pametno i brutalno!'

Justin Gaethje je impresionirao na UFC-ovoj priredbi u Vancouveru gdje je novim pristupom borbi pokazao da može biti jednako atraktivan bez da prima nepotrebno veliku količinu štete.

"The Highlight" je u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 158 došao do treće pobjede nokautom u nizu nakon što je Donalda Cerronea završio već u prvoj rundi. Za razliku od svojih prijašnjih mečeva, Gaethje se nije razbacivao udarcima u otvorenim razmjenama već je "Cowboyja" s distance gađao brutalnim "low kickovima", a kada bi se ovaj približio kaznio bi ga preciznim, ali snažnim udarcima u glavu.

Taktika se isplatila. Gaethje je u petoj minuti borbe došao do pobjede tehničkim nokautom, a njegov bonusom nagrađeni nastup po običaju je impresionirao ostale borce koji su svoje dojmove iznijeli na društvenim mrežama.

Eddie Alvarez: "Možete pričati što god hoćete, ali Gaethje je najzabavniji borac za gledati u čitavom UFC-u. Nadam se da će ga uskoro pošteno platiti."

Kelvin Gastelum: "Čovječe, Gaethje je GOAT."

Ben Askren: "Conor vs Gaethje."

Belal Muhammad: "Wow, Justin je čudovište!"

Nina Ansarof: "Borba je dobro prekinuta."

Randy Brown: "Gaethje je totalna faca."

Megan Anderson: "Čovječeee, ovaj novi i strpljivi Gaethje je noćna mora za svakoga! Može primiti bolesno veliku količinu štete. Ima kondicije na bacanje. Uništi vam nogu brutalnim kickovima i natjera vas da zatvorite distancu, a onda se morate čuvati kamena u njegovim rukama."

John Makdessi: "Čestitiam Justin Gaethje, bio je to sjajan nastup."

Brad Tavares: "Dobar prekid. Kakav šou 'Highlighta' Gaethjea."

Anthony Martin: "Gaethje se po mom mišljenju nikada nije borio bolje. Inače je nesmotren, ali večeras je bio pametan i brutalan."

Linker
03. svibanj 2024 12:30