UFC

Paddy i Molly dobivaju još jedan ‘bonus‘: Drake im je obećao skupocjene poklone

Paddy Pimblett i Molly McCann

 Kieran Cleeves/PA Images/Profimedia
Jedan od najpoznatijih repera na svijetu dobro je unovčio pobjede boraca iz Liverpoola

Velike pobjede upisalI su Molly McCann i Paddy Pimblett ovog vikenda na UFC Fight Night 208 eventu u Londonu. Obojma je to treće uzastopno slavlje pod okriljem UFC-a, a kad god nastupaju zajedno, osim pobjeda, svjedočimo i velikom ‘‘showu‘‘ koji naprave nakon toga.

Dvoje boraca iz Liverpoola veliki su ljubimci britanske publike i uživaju najbolje dane svojih dosadašnjih karijera. Osim novih pobjeda, Molly i Paddy došli su i do bonusa za izvedbu te su kući otišli bogatiji s dodatnih 50 tisuća dolara. Međutim, McCann i Pimblett mogli bi dobiti još jedan ‘‘bonus‘‘.

Poznati američki reper Drake kladio se na njihove pobjede, a uložio je veliku svotu novcu na te ishode. Gotovo 2.3 milijuna dolara uplatio je Drake na njihove pobjede, a ta dva para kombinirao je na istom listiću. Ukupni koeficijent iznosio je 1.62, a Drakeu je isplaćeno 3.72 milijuna američkih dolara. Gotovo 1.5 milijuna dolara u plusu je završio Drake, a dobitni listić podijelio je na svom Instagram profilu.

image

Drakeov dobitni listić

Instagram (drake)

Nakon što je osvojio pozamašnu svotu novcu, Drake je odlučio nagraditi Paddyja i Molly. Naime, reper im je obećao kupiti Rolexove ručne satove, a McCann i Paddy s oduševljenjem su dočekali tu vijest. Svi znaju da se radi o jako skupim satovima i dvoje UFC boraca na kraju bi se mogli naplatiti osjetno bolje nego što im je njihov osnovni honorar garantirao.

Nadamo se da će Drake ispuniti obećanje te da neće razočarati Pimbletta i McCann koji su uistinu oduševili na londonskom eventu. Priredba je donekle razočarala i očekivalo se puno više od nekih boraca, ali Paddyju i Molly ne može se ništa zamjeriti i definitivno su bili najsjajnije točke te večeri.

Linker
06. svibanj 2024 15:42