UFC

Michael Chandler: ‘Svi koji kritiziraju Pimbletta su samo hejteri, lik je sretan i zabavan‘

Pimblett i Chandler

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ne sumnja kako će Paddy dugo biti prisutan

Bivši izazivač za titulu i borac lake kategorije Michel Chandler progovorio je o Paddyju Pimblettu i njegovom strelovitom usponu i ogromnoj bazi fanova. Pimblett je prošlog vikenda pobijedio Jordana Leavitta ‘submissonom‘ te je preformansom i govorom nakon borbe oduševio londonsku publiku.

Chandler je na neki način kao i Pimblett zaradio veliku bazu fanova u UFC-u. Nakon njegove prve borbe već je postao jedan od miljenika publike, a popularnost je zadobio i Pimblett čim se po prvi puta pojavio u Octagonu.

‘‘On je odličan. Paddy i ja smo u kontaktu već neko vrijeme. On je tip koji je sad u savršenoj poziciji, a ja ću unutar dvanaest mjeseci postati prvak ovdje. On će mi biti za petama, doći u top 15, top 10, no ja nemam taj mentalitet oskudnosti kad su drugi borci u pitanju. Pogotovo ako to rade na ispravan način‘‘, rekao je Chandler.

‘‘On je tip kojeg je lako prodati, sretan je, zabavan, zabavan za gledati i na mikrofonu. On je cijeli paket. Ljudi ga mogu mrziti koliko god hoće, ali oni su samo mrzitelji jer je Paddy cijeli paket. Može li u Octagonu nastaviti pobjeđivati, vidjet ćemo.‘‘

Lijepo je čuti ovakvo razmišljanje borca kao što je Chandler, a i teško se ne složiti da je Paddy definitivno isplativ borac kojeg valja imati u organizaciji. Voljeli ga ili ne, Paddyja ćemo definitivno još dugo gledati u kavezu i u medijima.

Linker
19. svibanj 2024 06:51