UFC

Procurile prve PPV brojke: White zadovoljno trlja ruke nakon jedne od najuspješnijih priredbi u povijesti

Dana White i Conor McGregor
 Screenshot (YouTube, UFC)
Predsjednik UFC-a sam je potvrdio da se radi drugom ili trećem najprodavanijem UFC eventu

Prema riječima Dane Whitea, UFC 257 je jedna od najuspješnijih PPV priredbi u povijesti promocije, ali i priredba oko čijeg je prijenosa bilo dosta problema.

Naime u ranoj fazi eventa kojeg je obilježila pobjeda Dustina Poiriera nad Conorom McGregorom puno se ESPN+ pretplatnika, uključujući i brojne profesionalne borce, žalilo na otežan pristup sadržaju.

A kako se sve to odvijalo u trenucima dok White vodi rat s ilegalnim streamerima, neki su se i našalili pa rekli kako je "Dana ugasio pogrešne servere".

Što se točno događalo, White je objasnio nedugo nakon završetka borilačkog spektakla u Abu Dhabiju.

"To se uglavnom događalo na Zapadnoj obali. Tamo je bilo problema, ali su isti ispravljeni i u konačnici je to bila jedna zaista dobra noć. Jedna od TOP dvije svih vremena. Ili broj 2 ili broj tri", rekao je White.

UFC obično skriva podatke o PPV prodaji, ali prema onima koji su procurili u medije do dana današnjeg najuspješnija je bila priredba UFC 229. Događaj koji su predvodili Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor navodno je prodan u 2,4 milijuna primjeraka.

A prema podacima koji su osvanuli na Tapologyju, UFC 257 s Poirierom i McGregorom u glavnim ulogama dijeli drugo mjesto s UFC-om 202 na kojem smo gledali revanš Irca i Natea Diaza. Obje su spomenute priredbe, prema neslužbenim informacijama, prodane u 1,6 milijuna 'primjeraka'.

Linker
20. svibanj 2024 16:49