UFC

White objasnio kako je prošla priča s ilegalnim ‘streamerom‘: ‘Jedan manje!‘

Dana White
 Screenshot/youtube
Mediji su pokazali veliki interes prema UFC-ovom najavljenom hvatanju ilegalnog ‘streamera‘

Jedna od medijima i fanovima zanimljivijih ovotjednih "borbi" bila je ona koju je Dana White najavio ilegalnim streamerima. Čak je otkrio kako su jednog locirali i krenuli pratiti te je istom dva dana prije UFC 257 priredbe poslao otvorenu prijetnju, bez da ga je imenovao. Naravno, nakon što je priredba bila gotova, sve je isto tako zanimalo je li predsjednik UFC-a uspio u svojoj namjeri. O tome je progovorio na konferenciji za medije održanoj nakon priredbe.

"Ispričat ću vam što se dogodilo. Te večeri kad sam dao intervju BT Sportu, na konferenciji za medije ste me pitali što će se točno dogoditi i ja sam vam rekao da smo pronašli tipa te da ga pratimo. On je te večeri ostavio poruku kako više nema namjeru 'streamati' McGregora i Poiriera, ali da može dati upute kako kupiti priredbu i gledati je legalno. Ostavio je dugačku poruku. Do danas je u potpunosti ugasio svoj streaming servis, obrisan je i više ga nema. Nestao je! Jedan manje i još puno njih koji će doživjeti istu sudbinu. Spreman sam!", ispričao je Dana što se dogodilo, ponosan na svoj uspjeh.

To je najavio kao prvu dobivenu bitku, dodavši svoju strategiju za nastavak borbe, za koju je ranije otkrio kako zna da ju ne može dobiti, ali da može postići satisfakciju hvatanjem određenog broja ljudi koji svojim postupcima "uzimaju kruh iz usta" njega, promocije i svih njenih zaposlenika.

"Svaku priredbu idem po jednog od tih tipova. Po jednog, ali možda i više, vidjet ćemo. Tko god da je bio ovaj tip, moram mu reći da je napravio dobar potez. Ne znam je li zaključio da je riječ o njemu, ali imali smo ga, bili smo spremni. Sve što si trebao je pustiti taj prijenos i bio bi u velikom problemu. Napravio si pravu stvar", dodao je na kraju White, obrativši se streameru kojeg je spominjao.

Naravno, na internetu su se odmah pojavili komentari kako je vjerojatno riječ o klasičnom zastrašivanju te mnogi sumnjaju da je White bilo koga imao na svom nišanu,. No, on svoju bitku nastavlja voditi, a rezultate bismo mogli vidjeti, ako UFC odluči otvoreno govoriti o njima.

Linker
11. travanj 2024 06:03