UFC

Roman Dolidze će nakon meča s Vettorijem tražiti napad na titulu: ‘Ostali su se već međusobno borili‘

Roman Dolidze

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Osvrnuo se i na Vettorijeve izjave kako su zajedno trenirali i da je osobno shvatio kada je Dolidze prihvatio borbu protiv njega

UFC je s uparivanjem odradio još jedan fantastičan posao na ovotjednoj UFC 286 priredbi u Londonu. Osim odlične naslovne i sunaslovne borbe večeri, tu je i okršaj između dvojice rangiranih boraca srednje kategorije. Radi se dakako o meču između Marvina Vettorija i Romana Dolidzea.

Dolidze je publiku ponajviše oduševio krajem prošle godine kada je samo nekoliko dana prije uskočio na ‘‘short notice‘‘ borbu protiv Jacka Hermanssona te ga relativno lako završio u drugoj rundi. Došao je tako do četvrte pobjede zaredom te je Hermansson definitivno najveće ime koje je do sada pobijedio, a ove subote je pred novom prilikom. Rekao je također kako će nakon pobjede nad Vettorijem tražiti napad na titulu:

‘‘Uvijek sam od UFC-a tražio da mi da bolje protivnike, a vrlo sam im zahvalan što me slušaju. Nisam mislio da će mi ikada dati Marvina. To je još jedan jako dobar protivnik i mi smo spremni. Naravno, ako pobijedim ću tražiti napad na titulu. Mislim da to ima smisla jer su se ovi tipovi već međusobno borili, zašto ne? Ja sam nova krv‘‘, rekao je Dolidze na media dayju.

Pitali su ga i da se osvrne na Vettorijeve komentare da su nekad skupa trenirali i da je Vettori bio bolji:

‘‘Sjećam se toga. Ali ja ne volim kad je netko toliko glasan. Rekao je nešto o meni? U redu, neka misli što god želi‘‘, odgovorio je.

Što se srednje kategorije tiče, prvo nas čeka novi meč između Israela Adesanye i Alexa Pereire. Krajem prošle godine mu je Pereira uzeo pojas, a Adesanya je odmah tražio revanš. Bit će zanimljivo pratiti rasplet situacije u srednjoj kategoriji.

Linker
18. svibanj 2024 13:31