UFC

Thiago Santos: ‘Završit ću Hilla u prve dvije runde, a ako ne uspijem patit će svih pet rundi‘

Thiago Santos

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Trenutno je poražen u četiri od pet posljednjih mečeva

Bivši izazivač u poluteškoj kategoriji Thiago Santos ispred sebe ima još jedan ‘main event‘ ove subote, a rekao je kako ne namjerava pustiti da borba ode do sudačkih kartica. Talentiranog Jamahala Hilla namjerava završiti unutar prve dvije runde, ali rekao je kako će biti i spreman na 25 minuta rata.

Neki dan je Thiago rekao kako je trenutno u najboljoj formi ikad, otprilike kao onda kad se borio protiv Jonesa. Također, svjestan je da je Hill jako opasan na nogama, no sebe smatra iskusnijim i boljim ‘stand up‘ borcem.

‘‘Totalno sam spreman. Imao sam odličan kamp, u najboljoj sam formi od one protiv Jona Jonesa. Osjećam se spremnim za ovu borbu, naravno, borba je borba i tu ne smijem raditi pogreške. On ima teške ruke i dugačak doseg, ne smijem trepnuti. U napoj kategoriji jedan udarac može sve promijeniti, ali mislim da sam tehnički bolji i iskusniji od njega‘‘, rekao je Santos.

‘‘Krenut će na mene, vršit će pritisak od samog početka. Ostavit će neke rupe koje ću ja iskoristiti i završiti ga unutar prve dvije runde. Ukoliko to ne uspijem, patit će cijelih 25 minuta‘‘, zaključio je ‘Marreta‘.

Santos je trenutno u dosta lošoj situaciji, u posljednjih pet borbi poražen je četiri puta. Jedinu pobjedu je ostvario protiv Johnnyja Walkera prošle godine, a onda je opet poražen od Magomeda Ankalaeva. Može li se Santos vratiti pobjedama, vidjet ćemo u subotu.

Linker
18. svibanj 2024 20:25