UFC

(VIDEO) Jorge Masvidal hodao po Stocktonu i prozivao Natea Diaza: ‘Ubit ću sve što mi se nađe na putu‘

Jorge Masvidal

 Screenshot/Twitter (Jorge Masvidal)
‘Gamebred‘ je posjetio rodni grad svog starog rivala i kod lokalnog se stanovništva raspitivao za njega

Jorge Masvidal posljednju je borbu pod okriljem UFC-a odradio početkom travnja prošle godine, kada ga je Gilbert Burns porazio jednoglasnom sudačkom odlukom, nakon čega je objesio rukavice o klin. Iako se "Gamebred" od tada posvetio radu svoje Gamebred promocije, u čijem je središtu poslovanja organizacija MMA i boksačkih mečeva bez rukavica, UFC-ov velteraš ipak sve intenzivnije razmišlja i o povratku u kavez.

Nedavno je, naime, rekao kako bi želio odmjeriti snage s Justinom Gaethjeom u meču dvojice "BMF"-ova, a potom je i prozvao Natea Diaza na X-u (bivšem Twitteru), da bi sada otišao i korak dalje - te osobno posjetio Stockton (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države) - u potrazi za svojim starim rivalom. Bivši izazivač za naslov UFC-ovog prvaka stigao je u Diazov rodni grad, hodao po ulicama i kod lokalnog se stanovništva raspitivao za borca kojeg je, početkom studenog 2019., pobijedio u borbi za inauguralni "BMF" pojas.

‘"Čuo sam da Nate ponekad dolazi ovdje i čuo sam da su ovi tacosi vatreni, pa se spremam ubiti ove je**ne tacose, a onda ubiti sve što mi se nađe na putu", govori Masvidal ispred prodavaonice tacosa, a po ulasku u istu raspituje se za Diaza kod prodavača: "Postoji netko koga tražim. Možda ga poznaješ, možda mu daš moj broj. Nate Diaz? Znaš ga?".

Slučajno ili ne, Diaz je baš prije koji dan objavom na X-u izrazio želju da se bori na UFC 306 priredbi koja će se premijerno održati u novotvorenoj dvorani Sphere u Las Vegasu. Hoćemo li možda baš na tom "eventu" svjedočiti revanšu Diaza i Masvidala, mogli bismo saznati uskoro.

Linker
26. travanj 2024 04:10