UFC

(VIDEO) Objavljen je trailer za UFC 300: Pogledajte sjajnu najavu ‘najvećeg‘ eventa u povijesti MMA-a

UFC 300

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC 300 na rasporedu je 13. travnja (četvrti mjesec), odnosno točno za mjesec dana

MMA fanovi širom svijeta moraju se strpjeti još mjesec dana do jedne od najvećih priredbi u povijesti UFC-a. Glavnu borbu večeri čini obračun između Alexa Pereire i Jamahala Hilla, a ulog je UFC-ova titula prvaka u poluteškoj kategoriji koju trenutno drži Pereira. Ostatak priredbe ispunjen je također impresivnim uparivanjima.

Zhang Weili brani naslov prvakinje slamka kategorije protiv sunarodnjakinje Yan Xiaonan, dok će Justin Gaethje braniti "BMF" titulu protiv Maxa Hollowaya, ponajboljeg boksača u UFC-u. Gledat ćemo i povratak Charlesa Oliviere u meču protiv Armenca Armana Tsarukyana, a nama posebno interesantan bit će obračun Aleksandra Rakića i Jirija Prochazke. UFC 300 održava se u T-Mobile Areni u Las Vegasu, praktički "domu UFC-a".

Sami trailer daje nam najbolje isječke kroz povijest UFC-a, od UFC 100 "eventa" preko UFC 200 do UFC 300 priredbe, ta svjetska promocija ne libi se dičiti poviješću i "legacyjem" kojeg su stvorili. SImbolično, na "card" su uvrstili i čovjeka koji je nastupio na potonja dva eventa te borca koji ima najviše pobjeda u UFC-u, veterana Jima Millera.

UFC-ov ‘"trailer" možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
20. ožujak 2024 15:02