UFC

(VIDEO) Pogledajte neobičan trening Jirija Prochazke, je li ovo formula za osvajanje titule?

Jiri Prochazka

 Screenshot (twitter, Jiri Prochazka)
Čudne snimke iz Prochazkinog kampa nikad ne razočaraju te uspijevaju ponovno privući pažnju MMA eksperata

Bivši prvak poluteške kategorije krenuo se pripremati za UFC 300 protiv teškog protivnika i povratnika Aleksandra Rakića. Jirijeva posljednja borba održana je na UFC-u 295 gdje je prekidom izgubio od Alexa Pereire za titulu do 92 kg.

Titula je ostala bez nositelja nakon što su se bivši šampioni Jamahal Hill i Jiri Prochazka teško ozlijedili, ostavljajući veliku rupu u diviziji te pojas bez prvaka. Sada su iscurile snimke JIrijeve pripreme za UFC 300 i malo je reći da se pokrenula diskusija u borilačkom svijetu.

Pošteno je reći da 31-godišnjak ne radi stvari tradicionalno, a upravo to je razlog zašto su ga fanovi zavoljeli tijekom njegova četverogodišnjeg mandata u UFC-u.

Korisnik Twittera ‘‘jasoneg33‘‘ komentirao je: "Nikad nisam vidio ovog čovjeka da radi nešto normalno, ali zato ga volimo."

Video je naveo drugu stranu fanova na pitanje kako je poluteškaš uopće postao prvak.

Fan pod korisničkim imenom ‘‘@Migi_27‘‘ komentirao je: "Ludo je koliko je daleko dogurao s ovom slabom obranom." unatoč tome što se na snimci vidi kako on udara boksačku vreću.

Preostaje nam samo pričekati nastup protiv Rakića i vidjeti hoće li Čeh svojim nekonvencionalnim tehnikama uspjeti zbuniti protivnika te ga pobijediti ili će ga to odvesti u novi poraz. Ovaj meč je, kako znamo, „ispao“ s glavnog dijela priredbe UFC-a 300, a na njihovo mjesto uskočili su Bo Nickal i Cody Brundage koji otvaraju glavni dio najvećeg događaja u povijesti MMA.

Linker
03. travanj 2024 21:14