UFC

Top 15 borac prozvao je Volkanovskog: ‘Ako ti treba zagrijavanje prije Pertha, spreman sam za izazov‘

”The Great”

 SEAN M. HAFFEY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sean M. Haffey/getty Images/profimedia
Dan ‘50k‘ Ige je uputio zanimljivu poruku bivšem prvaku Alexandru ‘The Greatu‘ Volkanovskom

Alexander ‘The Great‘ Volkanovski primoran je tražiti novi put nakon poraza protiv Ilie "El Matadora" Topurije (15-0) i Islama Makhacheva (25-1). Španjolac je brutalnim nokautom oduzeo Australcu titulu prvaka perolake kategorije (-66 kg) u drugom mjesecu ove godine te je poraženi prvak odmah rekao da je spreman svoju priliku za revanš dobiti i na domaćem terenu novog prvaka - Španjolskoj.

UFC je nedavno najavio da će se nadolazeći UFC 305 PPV event održati u australskom Perthu. Sasvim je realno za očekivati da će "The Great" dobiti priliku boriti se u svojoj domovini.

Dan Ige (18-7) je tom prilikom poslao poruku na svom X profilu da je spreman pružiti "zagrijavanje" Volkanovskom prije tog eventa koji bi se trebao održati 17. kolovoza ove godine. Amerikanac je trenutno rangiran kao 12. borac u perolakoj kategoriji dok je Volkanovski unatoč porazu još na prvom mjestu.

Ige je još prije dok je Volkanovski suvereno vladao spomenutom kategorijom tražio šansu protiv njega, ali se trostrukim uzastopnim porazima od Chan Sunga Junga, Josha Emmetta i Movsara Evloeva "miljama" udaljio od te prilike. Trenutno su stvari drukčije, poglavito ako uzmemo u obzir njegovu zadnju pobjedu kada je nokautom uspavao Andrea Filija u veljači ove godine.

Linker
27. travanj 2024 03:09