UFC

(VIDEO) Pogledajte reakciju Glovera Teixeire u trenutku kada je Alex Pereira nokautirao Jirija Prochazku

 SARAH STIER Getty Images Via Afp
Snimku slavlja pogledajte pri dnu članka

Alex Pereira noćas je postao novim prvakom UFC-ove poluteške kategorije, a u svojih 11 profesionalnih mečeva uspio je uzeti titule i u srednjoj i u poluteškoj diviziji, a kada pridodamo titule iz dana kickboksa, možemo slobodno reći da je jedan od najvećih koji se bavio borilačkim sportovima otkako je vijeka. Nitko u ovako kratko vrijeme nije uspio postići ove uspjehe unutar UFC-a, tako da Pereiri stvarno treba odati počast.

Onaj koji je možda i najzaslužniji za ove uspjehe jest Pereirin prijatelj i trener Glover Teixeira. On je čovjek koji je uvijek uz njega i od koga je "Poatan" puno naučio, a usto su i jedan od najzanimljivijeg dvojca u UFC-u. Na kraju krajeva, Teixeira se borio s Prochazkom gotovo punih pet rundi te je imao sve potrebne informacije o češkom nokauteru.

To je očito dobro prenio na svog pulena jer je upisao pobjedu nokautom u drugoj rundi, a burno je proslavio taj trijumf. Čim je borba prekinuta, uskočio je u kavez čestitati Pereiri i početi slaviti. Snimku slavlja možete pogledati na dnu ovog članka.

Linker
21. travanj 2024 19:23