UFC

(VIDEO) Prošlost i budućnost irskog MMA-a: Pogledajte sparing Conora McGregora i njegovog nasljednika

Ian Garry i Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Talentirani velteraš Ian Garry dobio je priliku sparirati sa svojim sportskim uzorom

Tijekom proteklog vikenda društvenim mrežama počela je kružiti glasina o sparingu dvije irske MMA zvijezde. U pitanju su Conor McGregor i Ian Garry koji zapravo tek gradi svoj put ka statusu velike zvijezde.

Vrlo brzo glasine su i potvrđene. Conor McGregor na svom Instagram profilu podijelio je kraći video, odnosno isječak s njihovog zajedničkog sparinga u Dublinu.

‘‘Loza (‘Lineage‘)‘‘, napisao je McGregor, aludiravši da je Ian Garry njegov nasljednik, dok je Garry u komentaru napisao.

‘‘Možete li zamisliti uzbuđenje koje bi nastalo da smo na istom ‘cardu‘‘‘

Mnogi fanovi u komentarima su iskazali oduševljenje Conorovim pokretima i fluidnošču koju je prezentirao u ovom kratkom isječku. Još uvijek čekamo potvrdu Conorovog povratka u kavez, ali čini se da Conor ipak trenira i da je u prihvatljivoj formi. Naravno, radi se o premalom uzorku iz kojeg se ne može nešto više zaključiti.

Ian Garry zasigurno je oduševljen činjenicom da je dobio priliku trenirati s McGregorom. 25-godišnji Irac ne skriva da je Conor McGregor jedan od glavnih razloga zbog kojih se počeo baviti MMA-om i ujedno njegov sportski uzor. Mnogi Garryja uistinu i vide kao Conorovog nasljednika, jer mladi Irac ne samo da je vješt unutar kaveza, nego posjeduje i jako dobre vještine za mikrofonom.

Garry već neko vrijeme zaziva dolazak UFC-a u Dublin. Odluči li se McGregor vratiti aktivnom nastupanju, nema sumnje da će UFC razmotriti Garryjev prijedlog. McGregor kao predvodnik eventa, a Ian Garry u sunaslovnoj borbi večeri. Bio bi to nezaboravan spektakl u Dublinu.

Linker
01. svibanj 2024 20:20