UFC

(VIDEO) Sean Strickland nakon nedavnog sukoba: ‘Povedite svoju djecu da pogledaju kako im razbijam tatu‘

Sean Strickland
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC-ov rangirani borac srednje kategorije obratio se hejterima na društvenim mrežama

Prošli tjedan na društvenim mrežama pojavio se video sukoba između UFC-ova borca Seana Stricklanda te Orlanda Sancheza, renomiranog BJJ majstora i ujedno Seanovog sparing partnera. Spomenuti video izazvao je podijeljene reakcije fanova i javnosti općenito, no Sanchez i Strickland izgladili su nesuglasice i među njima tenzije više ne postoje, barem do idućeg sparinga. Međutim, jedanaestorangirani borac srednje kategorije u posljednjem istupu odlučio se obratiti svima koji su osudili njegovu reakciju.

''Slušajte vi koji ne prestajete pričati sa svojim je*enim ustima. Da me sretnete uživo i počnete pričati sranja, polupao bih vam facu. Recimo da hipotetski niste poput Orlanda Sancheza te da podignete svoje ruke i odlučite mi uzvratiti. Nastavio bih vas udarati u lice jer ja sam borac u kavezu i to je ono čime se bavim.'', rekao je Strickland u videu koji je objavio na svom Instagram profilu.

30-godišnjak očito ima određenih problema s kontrolom agresije, a u nastavku svog izlaganja bio je još žustriji:

''Volim ozljeđivati ljude. Nemojte biti šokirani kada nešto takvo učinim. Budite šokirani zbog onoga što se vi učinili. Ako želite pričati sranja o meni, no ne na internetu nego uživo, dovedite i vašu djecu. Nakon što vas udarim po ustima, vaša djeca mogu pogledati kako razbijam njihovog je*benog kukavičkog oca. Možda izvuku nekakvu pouku i ne postanu kuje poput vas.'', izjavio je Strickland i možda ipak pretjerao.

Treba uzeti u obzir kako se poznati borci svakodnevno susreću s raznim ogavnim komentarima na društvenim mrežama što je svakako za osudu i tome definitivno treba stati na kraj. Isto tako, borci poput Stricklanda moraju prihvatit činjenicu kako su oni javna lica koja trebaju sllužiti za primjer drugima te se suždržavati od ovako nasilnih verbalnih ispada.

Linker
19. svibanj 2024 08:23