UFC

(VIDEO) Uskočio prije par dana, upisao četvrti najbrži nokaut ikad pa se pri slavlju ozlijedio

Matt Frevola vs. Terrance McKinney
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Pomalo nevjerojatno zvuči opis svega što se Terrance McKinneyu dogodilo u posljednjih tjedan dana

Prije samo osam dana, Terrance McKinney upisao je sjajnu pobjedu u svom drugom nastupu unutar LFA promocije. Američki borac bio je presretan jer je tako došao korak bliže svom snu, dolasku u UFC, ali je vjerovao kako će mu za tako nešto trebati još pokoja pobjeda u toj promociji.

Ipak, poziv je dobio u srijedu 9. lipnja, samo četiri dana prije UFC 263 priredbe. Frank Camacho morao je otkazati borbu protiv Matta Frevole nakon što je nastradao u prometnoj nesreći, a McKinney nije dugo razmišljao kad je dobio poziv. Spremio se i došao u Glendale okušati se protiv Frevole. Dvije godine nakon neuspješnog nastupa na "Contender Seriesu", došao je do prilike koju je sanjao.

I onda ju je iskoristio na savršen način. Pokazao je kako nije slučajno što mu je za posljednje tri pobjede ukupno trebalo manje od dvije minute. Ipak, teško da je itko mogao očekivati kako će mu za ovu biti potrebno sedam. Frevolu je na pod poslao već prvim udarcem, a onda tamo prisilio suca na prekid.

Euforija je bila tolika da se McKinney tijekom slavlja pobjede ozlijedio. Nezgodno je udario koljeno te je bio prisiljen sjesti na pod Octagona, a na proglašenje je došao šepajući.

image
Terrance McKinney
Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia

Ovo je bio četvrti najbrži nokaut u UFC povijesti, s tim da su nedostajale doslovno stotinke da bi bio drugi. Masvidalovih pet sekundi ipak ne bi uspio ugroziti. Osim toga, ovo je najbrži nokaut u povijesti UFC-ove lake kategorije.

Sjajan način za debi u promociji čiji ti je oduvijek bio san postati dio, zar ne? Nadamo se samo da ozljeda nije neka koja bi ga mogla na dulje vrijeme udaljiti.

Kako je sve navedeno izgledalo, pogledajte OVDJE.

Linker
08. svibanj 2024 09:44