UFC

(VIDEO) Zašto gledati Ultimate Fighter? Ove završnice daju najbolji odgovor!

Hall vs. Cella
 screenshot (YouTube, UFC)
Najbolji način za doći do gledatelja je putem prikazivanje onoga što Ultimate Fighter može pružiti

1. lipnja započinje emitiranje 29. sezone Ultimate Fightera s Alexanderom Volkanovskim i Brianom Ortegom kao trenerima te borcima bantam i srednje kategorije kao sudionicima.

Kako showa nije bilo dvije i pol godine, pomalo se promijenila i struktura fanova pa nije lako procijeniti kakav će biti interes publike, posebno jer je ovo prva sezona koja će se emitirati na ESPN+ servisu. Upravo zbog toga mnogi kritiziraju odabir trenera s nedostatkom karizme pa bi sezonu trebali iznijeti borci.

To bi zapravo bio najbolji način i ono što bi show u prvom planu trebao predstavljati, a kroz prošlost smo imali više slučajeva gdje su neki borci svojim nastupima unutar showa uspjeli pozornost skrenuti na sebe. Tu prije svega mislimo na Uriaha Halla, koji je nastupio u 17. sezoni, a čiji je nokaut protiv Adama Celle emitiran u prvoj epizodi. Sve je rezultiralo jednom od najuspješnijih sezona u povijesti showa, a nokaut je i dalje zaštitni znak TUF-a.

Naravno, taj nokaut nalazi se i u kompilaciji ispod teksta, gdje imati priliku vidjete neke poznate borce koji su putem Ultimate Fightera započeli glavni dio svojih karijera te poteze kojima su kao još anonimni borci prvi put oduševili.

Pogledajte!

Linker
17. svibanj 2024 13:14