UFC

(VIDEO) Najbolji TUF trenuci: Prisjetite se Miočića i Cormiera u partiji hokeja na ledu

Stipe Miočić i Daniel Cormier
 screenshot (YouTube, UFC)
Svaka sezona Ultimate Fightera uvijek donosi tzv. ‘Coaches Challenge‘

Stipe Miočić i Daniel Cormier bili su treneri u 27. sezoni Ultimate Fightera, koja se emitirala od travnja do srpnja 2018. godine. Bilo je to prije njihove prve borbe, u vrijeme dok su bili u još uvijek jako dobrim odnosima. No, isto tako to ne znači da već tijekom sezone nije bilo kompetitivnosti.

Posebno kompetitivno bilo bi kad bi krajem sezona došao onaj tradicionalni trenerski izazov, gdje Dana White uvijek smisli neko natjecanje u kojem treneri imaju priliku pobjedom osvojiti novce za sve članove svog tima.

Dvojcu iz ovog teksta odabrao je hokej na ledu, što je posebno zabavno budući da je dobio informaciju kako njih dvojica na klizaljkama baš i nisu najvještiji. No, morali su. Cilj je bio da svaki protiv onog drugog izvede deset kaznenih udaraca, tzv. penala.

Kako posljednjih dana UFC pokušava navesti što više gledatelja na praćenje 29. sezone Ultimate Fightera, tako redovno objavljuje neke zanimljive trenutke iz prijašnjih sezona. Na red je došao upravo spomenuti "Challenge" Miočića i Cormiera.

Ako do sada ovo niste gledali, evo vam prilike, a ako jeste, prisjetite se kako je to bilo te tko je slavio u njihovom "nultom" okršaju.

Linker
02. svibanj 2024 21:13