Ostalo

Bellator 241 otkazan samo par sati prije propisanog početka!

 Bellator
Bellator je bio prisiljen otkazati svoju današnju priredbu i to samo par sati prije nego što su uvodne borbe njihove 241. priredbe trebale započeti.

Vijest o otkazivanje ove priredbe prvobitno su prenijeli neki mediji, a onda se javio i Bellatorov predsjednik Scott Coker, koji je potvrdio otkazivanje, odnosno odgađanje priredbe.

"Zdravlje i sigurnost svih uključenih u priredbe je bilo i bit će naš glavni prioritet. Nakon što smo pažljivo promotrili i procijenili situaciju po pitanju COVID-19 virusa, Bellator je odlučio odgoditi današnju priredbu", napisao je Coker.

Priredba se trebala održati u njihovom redovnom domu, Mohegan Sun Casinu u Uncasvilleu, a trebala ju je predvoditi četvrtfinalna borba turnira perolake kategorije između Patricia Freirea i Pedra Carvalha, dok je sunaslovna borba također dio turnira. U njoj su se trebali obračunati Daniel Weichel i Emmanuel Sanchez. Teškaški meč trebali su odraditi Matt Mitrione i Ronny Markes, a zanimljiva je trebala biti i borba Paula Daleya protiv Sabaha Homassija. Trenutno nije poznato za kada će Bellator pomaknuti ovaj program i koliko će ga uspjeti zadržati u planiranom obliku.

Iako se vjerovalo da koronavirus neće ugroziti dvije velike MMA priredbe ovog vikenda, ipak smo dočekali otkazivanje zanimljivog programa. Kako trenutno stvari stoje, sutrašnji UFC Fight Night 170 u Brasiliji bi se trebao održati.

Linker
04. svibanj 2024 09:49