UFC

Cormier odgovorio Miočiću nakon izjava da ga Fury zanima više od trilogije

DC vs. Stipe Miočić
 Službeni poster (UFC)
Ako ćemo suditi prema posljednjim signalima koje šalje u javnost, Stipu Miočića trenutno od trećeg susreta s Danielom Cormierom puno više zanima mogući okršaj s Tysonom Furyjem.

Aktualni UFC-ov prvak i 'Kralj Cigana' u posljednje vrijeme preko medija i društvenih mreža razmjenjuju poruke u kojima jasno daju do znanja kako su zainteresirani za odmjeravanje snaga.

Stipe je čak gostujući kod Ariela Helwanija otvoreno poručio da ga boksačka superzvijezda u ovim trenucima zanima više od 'DC-ja'.

"Vidio sam da nam se Tyson Fury želi pridružiti, a ja volim nove izazove. Što se tiče Cormiera, nisam ga dobio na sreću, prebio sam ga. Čestitam mu za našu prvu borbu, no u njoj me pogodio udarcem u prvoj rundi. Puno stvari mi je nakon toga prolazio kroz glavu, ali nemam nikakve isprike, pobijedio me. Drugu borbu sam ja pobijedio. Pobijedio sam i to uvjerljivo. Nisam imao sreće nego sam ga odradio", rekao je još prošlog tjedna Miočić.

Odgovor Cormiera na nastalu situaciju nije izostao...

"Uvjerljivo. Onda ti čestitam, Stipe ti si sjajan", poručio je pak Cormier jednom kad su do njega došle Miočićeve riječi. Sarkastično ili ne, nije ni bitno, jer bivši dvostruki prvak očito ne odustaje od svog glavnog cilja, a to je njihov treći meč.

"Hoćemo li to ponoviti?"- nadodao je u obliku hashtaga na Twitteru Cormier uz poruku svom sportskom rivalu.

Hoće li Stipi uspjeti plan s čekanjem Furyja ili će se ispuniti želja Cormiera, ali i Dane Whitea koji je nedavno potvrdio da radi na ovoj trilogiji, tek ćemo vidjeti...

Linker
05. svibanj 2024 09:56