UFC

(VIDEO) Ovo još niste vidjeli: Michel Pereira kolutom unazad prošao gard protivnika, a zatim ga uspavao na nogama

Pereira vs. Potieria

 Gol.hr
Ovo je bila osma pobjeda zaredom u UFC-u za atraktivnog Michela Pereiru, a ujedno i treća zaredom koju je uspio pobijediti prekidom

Nije rijedak slučaj da se Michela Pereiru nazove najatraktivnijim i najluđim borcem u UFC-u, a i on se sam potrudi da nakon svake borbe barem netko kaže nešto slično. Iznimka nije bila ni njegova noćašnja borba na UFC 301 priredbi u Riju, a pogađate – Pereira je ponovno izveo neku ludost.

Noćas se Pereira borio protiv Ihora Potierie, a publika je samo čekala da zvono označi početak borbe jer su bili sigurni da će Pereira nešto pokušati izvesti na domaćem terenu. Bili su u pravu jer je Pereira ponovno ukrao šou, a ono što je učinio još nismo vidjeli u UFC-u.

Već je u prvoj rundi ‘‘submissionom‘‘ svladao protivnika, no ono što je finišu prethodilo je bilo uistinu impresivno. Pereira je prvo poslao protivnika u nokdaun, a dok je ovaj bio na podu, Pereira se odlučio proći mu gard na nesvakidašnji način – pogađate, kolutom unazad.

Nakon što je osvojio tu poziciju, Potieria se uspio pridići, a u tranziciji je Pereira uhvatio ‘‘giljotinu‘‘. Potieria je tapkao, no ipak je završio uspavan na nogama te je nakon puštanja ‘‘giljotine‘‘ samo pao na pod.

Ovo je bila osma pobjeda zaredom u UFC-u za atraktivnog Michela Pereiru, a ujedno i treća zaredom koju je uspio pobijediti prekidom. Sada ga vjerojatno čeka neko malo jače ime u srednjoj kategoriji, a to je definitivno i zaslužio svojim atraktivnim i pobjedničkim nastupima.

Video spomenute situacije možete pogledati OVDJE.

Linker
15. svibanj 2024 23:14