UFC

ESPN potvrdio povratak UFC-a: 'Sport pomaže ljudima u ovako teškim vremenima'

Britney Palmer
 screenshot/UFC
Nakon što je Dana White najavio povratak UFC-a priredbama na Floridi, potvrda istog došla je i od ESPN-a. Budući da je isti indirektno bio zaslužan za otkazivanje priredbe planirane za 18. travnja, ova izjava trebala bi puno značiti fanovima koji povratak UFC-a željno iščekuju.

Prije desetak dana, MMA fanovi doživjeli su veliko razočaranje nakon što je predsjednik UFC-a, Dana White, otkrio kako se priredba planirana za 18. travnja neće održati. Odluka je došla nakon preporuke s vrha Disneya, kompanije koja je vlasnik ESPN-a, mreže na kojoj se UFC priredbe emitiraju. Dana White njima nije mogao proturječiti te je sve otkazano.

Što se tiče povratka planiranog za 9. svibnja, tu se od početka govorilo kako UFC ima potpunu podršku ESPN-a, a sad je to i potvrđeno. Nakon što je White najavio tri priredbe u svibnju, a kasnije i četvrtu, stigla je poruka i od strane ESPN-a. Oni su se obratili fanovima, otkrivši im kako vraćaju UFC u njihove domove.

"Sport igra važnu ulogu u životima ljudi i može donijeti trenutne bijega i mira u teškim razdobljima. Veselimo se što možemo UFC vratiti fanovima", izjavio je ESPN preko svog novinara Bretta Okamota.

Ovo je samo još jedna potvrda da više nije "sve u zraku" nego da UFC i ESPN imaju ozbiljno posložene stvari i da je sve spremno za povratak na veliku scenu i to na itekako opak način, s četiri priredbe u razmaku od samo 14 dana. Nakon toga, kako je najavio Dana White, UFC-ove priredbe trebale bi preseliti na njihov otok posebno uređen za prigodu održavanja borbi.

Linker
01. svibanj 2024 16:55