(VIDEO) Prošetajte pogledom kroz sve što nudi FFC-ov prekrasni 'Fight Dome'

Fight Dome dvorana u sklopu Rio hotela i casina u Las Vegasu dom je Final Fight Championshipa. Riječ je o specijaliziranom objektu koji pruža apsolutno sve što je potrebno za kvalitetnu borilačku produkciju, kao što osigurava sve potrebne uvjete borcima koji na FFC-ovim priredbama nastupaju.

Final Fight Championship svoj je raskošni dom odlučio prikazati putem videa objavljenog na njihovom Youtube kanalu. Riječ je o pravoj virtualnoj šetnji putem koje je prikazano što se sve nalazi u objektu stvorenom s ciljem da jednom organizatoru, borcu, ali i fanu, bilo u dvorani ili pred ekranom, apsolutno ništa ne nedostaje. Orsat Zovko je već europskim FFC eventima dokazao kako je majstor produkcije, a uvjetima koje mu je osigurao Caesars Entertainment je to samo uspio podići na jednu višu razinu.

U FFC dvorani nalaze se svi potrebni uvjeti za kvalitetan prijenos, kao i prostorije za snimanje najavnih materijala. Tu je vrhunski opremljen prostor za sastanke te doslovno savršene svlačionice koje zapravo potvrđuje kako je Fight Dome u sklopu jednog od najvećih lanaca hotela u Las Vegasu. Kamera je prikazala i vrhunski osmišljenu prostoriju za održavanje vaganje prije priredbi, dok je najbolji dio kompleksa ipak prostorija u kojoj se nalaze ring i tribine.

FFC je svoju novu priredbu pripremio za četvrtak, 5. rujna, a već po broju borbi na programu možemo zaključiti kako se sve podiže na jednu višu razinu. Za ovu jesen FFC je pripremio po jednu priredbu svaki mjesec i veliki broj boraca dobit će priliku osjetiti ono što pruža Fight Dome, dvorana koje sadrži apsolutno sve što je za jednu borilačku priredbu potrebno.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!