PREKRASAN DOM FFC PROMOCIJE

(VIDEO) Prošetajte pogledom kroz sve što nudi FFC-ov prekrasni 'Fight Dome'

Fight Dome dvorana u sklopu Rio hotela i casina u Las Vegasu dom je Final Fight Championshipa. Riječ je o specijaliziranom objektu koji pruža apsolutno sve što je potrebno za kvalitetnu borilačku produkciju, kao što osigurava sve potrebne uvjete borcima koji na FFC-ovim priredbama nastupaju.
Fight Dome
 Final Fight Championship

Final Fight Championship svoj je raskošni dom odlučio prikazati putem videa objavljenog na njihovom Youtube kanalu. Riječ je o pravoj virtualnoj šetnji putem koje je prikazano što se sve nalazi u objektu stvorenom s ciljem da jednom organizatoru, borcu, ali i fanu, bilo u dvorani ili pred ekranom, apsolutno ništa ne nedostaje. Orsat Zovko je već europskim FFC eventima dokazao kako je majstor produkcije, a uvjetima koje mu je osigurao Caesars Entertainment je to samo uspio podići na jednu višu razinu.

U FFC dvorani nalaze se svi potrebni uvjeti za kvalitetan prijenos, kao i prostorije za snimanje najavnih materijala. Tu je vrhunski opremljen prostor za sastanke te doslovno savršene svlačionice koje zapravo potvrđuje kako je Fight Dome u sklopu jednog od najvećih lanaca hotela u Las Vegasu. Kamera je prikazala i vrhunski osmišljenu prostoriju za održavanje vaganje prije priredbi, dok je najbolji dio kompleksa ipak prostorija u kojoj se nalaze ring i tribine.

FFC je svoju novu priredbu pripremio za četvrtak, 5. rujna, a već po broju borbi na programu možemo zaključiti kako se sve podiže na jednu višu razinu. Za ovu jesen FFC je pripremio po jednu priredbu svaki mjesec i veliki broj boraca dobit će priliku osjetiti ono što pruža Fight Dome, dvorana koje sadrži apsolutno sve što je za jednu borilačku priredbu potrebno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:55