ČLAN CRO COP TIMA VS BIVŠI UFC-OVAC

Bomba za kraj popisa borbi: Delija protiv Stojnića na KSW-ovom spektaklu u Zagrebu!

Kakva bomba za kraj! KSW je u utorak otkrio da planiraju najaviti još samo jedan meč za svoj spektakl u Areni Zagreb, koji se održava 9. studenog. Danas su to i učinili! U posljednjem otkrivenom dvoboju, hrvatski teškaš Ante Delija će se sučeliti s bivšim UFC borcem Denisom Stojnićem!
Delija vs. Stojnić
 KSW

Podsjetimo kako je Delija morao prisilno završiti nastup u PFL-ovom turniru već nakon prvog kola. Naime, u meču protiv Carla Seumanutafe, koji smo pratili u lipnju, slomio je šaku pa je bilo jasno da neće moći nastupiti u drugom krugu. S obzirom da mu se rezultati nisu poklopili kako se nadao, ispao je iz daljnjeg natjecanja i "playoffa". Sada je dogovorio nastup na KSW-u 51 u Zagrebu!

Protivnik će mu biti bivši UFC borac i bosanskohercegovački MMA veteran Denis Stojnić. "The Menacea" u akciji nismo gledali gotovo tri i pol godine s obzirom da je posljednji meč odradio na HIT FC priredbi 2016. godine. Ukupno u karijeri ovaj 39-godišnjak ima 13 pobjeda i 3 poraza. Dva od tri izgubljena dvoboja je odradio u UFC-u gdje smo ga gledali 2009. godine. Bolji od njega prekidima su bili budući prvak Cain Velasquez i Stefan Struve. Stojnić je nakon otkaza u elitnoj promociji u nekoliko navrata najavljivao povratak, no on se nikada nije dogodio.

U jednom trenutku je bio najavljen za meč protiv Mare Peraka u FFC promociji, no on se nikada nije realizirao. Ipak, u svojoj vitrini ima već pobjedu protiv jednog Hrvata. 2011. je svladao našeg kickboksača Mladena Kujundžića na Gloryjevoj priredbi. 2017. godine je upravo meč Delija vs. Stojnić najavljen za dubrovačku Noć Gladijatora, no meč se na koncu nikada nije realizirao. Sada napokon hoće!

Sarajlija u profi karijeri ima 13 pobjeda i 3 poraza, a Delija je na 16-3. Nažalost borac iz Cro Cop tima u posljednje četiri godine ima tek tri nastupa radi opetovanih ozljeda koje su ga uglavnom držale izvan pogona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 17:13