BIVŠI UFC BORAC SE VRAĆA U KAVEZ

Denis Stojnić također nastupa na KSW-u u Zagrebu!?

Erko Jun će predvoditi zagrebački KSW-ov spektakl 9. studenog u zagrebačkoj Areni. No, čini se kako neće biti jedini borac koji će nastupiti pod bosanskohercegovačkom zastavom. Tamošnji mediji pišu kako bi mu se na popisu borbi trebao pridružiti i UFC veteran Denis Stojnić.
Denis Stojnić
 Ilustracija

Njega u akciji nismo vidjeli dvije godine i nije bilo jasno je li zaključio svoju borilačku karijeru ili je i dalje aktivan. No. Pogled.ba donosi vijest da bi Stojnića trebali gledati na KSW-u 51, a da se o nastupu ovih dana dogovarao s hrvatskim menadžerom Ivanom Dijakovićem. Naime, Dijaković i boksač Damir Beljo su stigli na pregovore sa Stojnićem u Nizozemsku gdje ovaj trenira u slavnom Golden Glory Gmyu. Navodno bi borac koji je u elitnoj promociji odradio dva meča trebao nastaviti trenirati u toj dvorani, ali će dio priprema odraditi i u Dijakovićevom UFD Gymu u Duesseldorfu.

"Radujem se povratku u kavez. Hvala menadžeru Ivanu Dijakoviću koji vjeruje u mene i koji mi je dao povjerenje za moje sljedeće nastupe nakon dvogodišnje pauze. Inače, Ivan je također menadžer od našeg boksera Damira Belje i mnogih drugih poznatih MMA boraca na svjetskoj sceni kao što su Soldić, Abus Magomedov, Satoshi Ishii, Thiago Silva i brojnih drugih", rekao je Stojnić povodom dolaska u KSW.

39-godišnj Stojnić u karijeri ima 13 pobjeda i 3 poraza. U elitnom UFC-u je odradio dvije borbe 2009. godine te je u obje poražen od bivšeg prvaka Velasqueza i veterana Struvea. Kasnije je u više navrata najvljivao povratak u Octagon, no on se nikada nije dogodio. Od tada je neporažen, a tvrdi da se posljednje dvije godine nije natjecao radi privatnih problema.

Za sada nema službene potvrde KSW-a da će Stojnić zaista nastupiti u Areni 9. studenog, a ne zna se niti tko bi mu trebao biti potencijalni protivnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:02