POTPUNO ZASLUŽENO

Dva spektakularna nokauta zaradila bonuse na UFC-u 243

Kao i uvijek na UFC-ovim priredbama, tako su i noćas u Melbourneu (UFC 243) podijeljeni bonusi za najbolje nastupe. Oni iznose 50 tisućA dolara, kako za najbolji meč, tako i za najbolje individualne predstave.
Israel Adesanya
 Screenshot (UFC Embedded)

Pa je tako nakon priredbe javnosti otkriveno da su nagradu za najbolji meč večeri dobili momci iz uvodnog dijela. Brad Riddell je pobijedio Jamieja Mullarkeyja jednoglasnom odlukom sudaca i za to dobio bonus za najbolji dvoboj. Mullarkeyju će zasigurno biti lakše podnijeti poraz kada s eventa i on odlazi bogatiji za 50 tisuća dolara za ono što je pokazao u Octagonu.

Istom cifrom je nagrađen i Yorgan De Castro nakon klasičnog "walk off" nokauta u teškaškom meču protiv Justina Tafe. De Castro je slavio prekidom nakon 1:20 u prvoj rundi spektakularnim desnim krošeom. Nakon što je dobro pogodio svog protivnika, samo je odšetao "poput gospodina".

Očekivano za svoj nokaut dosadašnjeg prvaka u srednjoj kategoriji bonus je zaradio i nigerijsko-novozelandski borac Israel Adesayna. On je Whittakera u "main eventu" priredbe uspio završiti nakon 3:33 u 2. rundi i tako postati novi "pravi" šampion. Adesanya je do sada bio privremeni prvak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:32